Jeg kan ikke ændre adgangskoden eller slette min konto, når jeg er logget ind med sociale medier

Hvis du har oprettet en konto i vores tjeneste med Facebook, Apple eller Google, oprettes der ikke en adgangskode i vores tjeneste. I stedet identificeres du ved hjælp af den valgte partners konto.

1. I så fald skal du oprette en adgangskode ved først at nulstille adgangskoden.
  2. Du udfylder den e-mailadresse, der bruges til din konto. Bemærk, at din e-mailadresse kan se anderledes ud, når vi får den fra Facebook, Apple eller Google på grund af sikkerhedsindstillingerne hos den respektive partner. Du kan se, hvilken e-mail der bruges, ved at besøge indstillingerne i indlogget tilstand.
  3. Derefter modtager du en e-mail med et link til at oprette en ny adgangskode.
  4. Herefter kan du i fremtiden logge ind enten med sociale medier eller angive e-mail og adgangskode.