Jag kan inte byta lösenord eller ta bort mitt konto när jag loggat in med sociala medier

Har du skapat ett konto i vår tjänst med Facebook, Apple eller Google så skapas inget lösenord i vår tjänst. Istället identifieras du med hjälp vår partners konto.

1. Då behöver du skapa ett lösenord genom att först återställa lösenordet.
  2. Du fyller i den emailadress som används för ditt konto.
    (Tänk på att din emailadress kan se annorlunda ut när vi får den från Facebook, Apple eller Google på grund av säkerhetsinställningar hos respektive partner. Du kan se vilken email som används genom att besöka inställningar i inloggat läge.)
  3. Sedan får du ett email med länk för att skapa ett nytt lösenord.
  4. Därefter kan du framöver logga in antingen med sociala medier eller uppge email och lösenord.