Serier

Serier

Hos Blockbuster er vi stolte over at kunne præsentere et bredt udvalg af såvel gamle som nye tv-serier fra Danmark og udlandet. Her kan du købe hele sæsoner eller enkelte sæsonafsnit. Måske har du allerede set dele af sæsonen, eller måske ønsker du blot at se, om tv-serien er noget for dig. I så fald kan du spare mange penge ved blot at købe et enkelt afsnit – helt uden abonnement og uden binding. Gå på opdagelse i vores katalog her på siden og lad dig fange af titler, du måske allerede kender i forvejen, eller som af en eller anden grund vækker din nysgerrighed. Vi tilbyder nye serier på ugentlig basis, så hold dig opdateret med de nyeste afsnit her på siden. Du kan læse om de enkelte serier ved at holde musen over titlen og klikke på “Se mere”. Du har mulighed for at få et overblik over alle seriens sæsoner under den valgte tv-serie.

Nye serier – fra tv-dramaer til komedier

Inden for de seneste tyve år er der sket en markant udvikling inden for tv-dramaet. Instruktører har brugt mediet til at dykke ned i historier og karakterer på en måde, som rækker langt uden for spillefilmens begrænsede råderum og varighed. Det betyder, at du kan glæde dig til mange timers spænding, hvor fortællinger, intriger og personligheder holder dig klinet til skærmen. Tv-serier er dog ikke lutter drama, tragedier og detektivarbejde. Her finder du også en lang række både danske og amerikanske komediedramaer og sitcoms, der med sikkerhed vil holde dig underholdt i dagevis. Du finder selvfølgelig masser af nye serier, men vores katalog omfatter også gamle klassikere. Med over 350 sæsoner i kataloget er der med garanti en tv-serie, der falder i din smag.

Dansk tv-kvalitet

Også i Danmark har vi en stolt tradition for både tv-komedier og dramaserier. Internationale succeser som Broen og Forbrydelsen er blot toppen af isbjerget – også blandt de mindre kendte dramaserier finder du den unikke nordiske kvalitet, der råder i dansk tv-produktion. Den danske humor er ligeledes helt i sin egen boldgade, og vores katalog henvender sig både til fans af moderne standup og klassisk inspirerede dramakomedier.

Tv-serier for børn

Børnene skal selvfølgelig ikke snydes. Både de helt små, de lidt større og de unge kan nyde godt af tv-serierne i vores katalog, der strækker sig fra eventyrlige animationsserier til realistiske teenagedramaer. Alle vores serier for børn er naturligvis med dansk tale, så alle kan følge med. Her finder du ligeledes ældre serier og helt nye serier frisk fra produktionen. Når du køber en sæson eller et sæsonafsnit hos Blockbuster, får du ubegrænset adgang til at afspille købet, lige så længe det er omfattet af vores rettighedsaftale med ophavsmændene. Du kan også downloade serien til din enhed og derved afspille den uden internetforbindelse. Under “Se mere” kan du blive klogere på den valgte tv-series handling og se, hvor mange afsnit, der er til rådighed i sæsonen. Bemærk, at nogle serier er længere end andre – ofte bliver en sæson af en tv-serie produceret i ti eller flere afsnit, men der kan også være tale om en miniserie på f.eks. tre afsnit.

Loading spinner