Blockbuster Cinema er de nyeste biograffilm eksklusivt til streaming.
Priserne er derfor højere end normalt, svarende til ca. to biografbilletter.
Biograferne åbner langsomt, men grundet den nuværende situation med covid-19, har nogle filmselskaber besluttet, at film, der har været eller skulle have været i biografen, i stedet kan streames. Det er de enkelte filmselskaber, der afgør de vilkår, som Blockbuster må stille filmene til rådighed på. Derfor kan nogle film kun lejes, mens andre kun kan købes og ofte til en højere pris end vores normale premierefilm. Dette skyldes, at filmene er stillet til rådighed for streaming tidligere end den oprindelige aftale mellem producenter, filmselskaber, distributører og biografer. Mange rettighedshavere skal tilgodeses økonomisk i en films første vindue, hvilket gør, at prisen bliver højere.

Spørgsmål og svar
Hvorfor er filmene i Blockbuster Cinema kategorien dyrere end andre premierefilm på Blockbuster?
Dette skyldes, at filmselskaberne bag film i Blockbuster Cinema kategorien har besluttet at tage en højere pris for filmene end normalt, som gør, at udsalgsprisen svarer til prisen for ca. to biografbilletter.

Bliver Blockbuster Cinema film altid dyrere end andre premierefilm?
At gøre Blockbuster Cinema film og biografaktuelle film tilgængelig som streaming er et helt nyt tiltag, og ideelt set finder dette et lavere prisleje på sigt, men det vides ikke på nuværende tidspunkt.

Hvorfor er nogle film i Blockbuster Cinema kun til leje og andre kun til køb?
Filmselskaberne beslutter hvilke produkter, de gør tilgængelige for Blockbuster at udbyde til kunderne, og hermed om en film kan lejes og/eller købes. Nogle film bliver derfor kun udbudt som lejefilm, mens andre kun kan købes.

Kommer alle film fra biografen nu samtidigt på Blockbuster?
Nej, desværre. Grundet COVID-19 er dette en særlig situation, men hos Blockbuster håber vi, at filmselskaberne holder fast i dette tiltag fremadrettet.

Hvor længe kan jeg se film i Blockbuster Cinema?
Købefilmene ejer du permanent, mens lejefilm er i din samling i 48 timer, efter du har startet afspilningen første gang. Du kan i lejeperioden se filmene, så meget du vil. Husk at du har 30 dage til at starte dine lejede film, og at lejede film også kan downloades på iOS og AndroidOS.

Kan jeg bruge mit klippekort eller en gavekode?
Nej. Klip og gavekoder kan kun anvendes som betaling på lejefilm, der koster op til 49 kr. og hermed ikke på biografaktuelle premierefilm og film i Blockbuster Cinema.
Loading spinner