Om Blockbuster

Velkommen til Blockbuster!

Vi er Danmarks største online filmtjeneste med over 11.000 titler som du kan leje eller købe og streame som det passer dig. Blockbuster tilbyder både de nyeste film som de absolut første efter biograferne, samt de nyeste tv-serier. Vores mission er at give dig det absolut fedeste indhold og lade det være op til dig hvor og hvornår du vil se det; kort sagt, så er vi din online biograf.

Fra butikker til online streaming

Mange kender Blockbuster fra de utallige butikker man tidligere kunne finde rundt i landet. Disse hører dog fortiden til, og Blockbuster er nu en rendyrket online streaming tjeneste, som hører hjemme på blockbuster.dk. Vi har set en klar udvikling hvor vores måde at se film på, er gået fra at leje og købe fysiske produkter til nu at være noget vi gør online og streamer som det passer os. Derfor er det også muligt at se det indhold du lejer eller køber på blockbuster.dk på alle dine enheder.

Intet abonnement

Blockbuster skiller sig ud fra andre streamingtjenester eftersom vi ikke har noget abonnement, og du betaler kun for det du ser. Du kan derfor oprette en gratis profil lige her, og så er du ellers klar til at leje og købe præcis de film og tv-serier du vil. Rigtig god fornøjelse!

Blockbuster Nordic:

blockbuster.dk
blockbuster.se
blockbuster.no
blockbuster.fi


Loading spinner