Kommende film

På denne side kan du løbende følge med i, hvilke film der snart kommer på Blockbuster. Marker filmene med et Red wishlist heart og tilføj dem til din ønskeliste


Kommende film

Kommende film

Her får du overblikket over kommende film, du snart kan se hos Blockbuster. Blandt de nye film i vores katalog finder du både udenlandske og danske titler, lige fra smalle niche-titler til de helt store Hollywood Blockbusters. I nogle tilfælde har vi endda film, der aldrig før er blevet vist i Danmark. Dyk blot ned i vores oversigter over nye film, der venter lige om hjørnet.

De nyeste film – direkte fra biografen

Hver uge tilbyder vi nye film, der har haft biografpremiere både i og uden for Danmark, og som du som en af de første kan se inden for hjemmets fire vægge. Ikke alene er det billigere at leje film end at betale for en tur i biografen, det kan også bare være rart at tilbringe en aften hjemme i godt selskab, uden behov for at gøre en større tur ud af det. Du er blot få klik væk fra de nyeste film på Blockbuster. Når du lejer en filmtitel hos Blockbuster, får du adgang til filmen i 48 timer fra det øjeblik, du starter filmen. Skulle der komme noget i vejen, kan du vælge at begynde din lejeperiode op til 28 dage efter betalingen. Alternativt kan du vælge at købe filmen og derved få ubegrænset adgang til filmen, så længe den er omfattet af vores aftale med rettighedshaverne. Køber du en film, har du mulighed for at downloade filmen og se den offline.

Få adgang til de nyeste film hos Blockbuster

Under de enkelte titler kan du se, hvornår de kommende film bliver tilgængelige til køb og/eller leje hos Blockbuster. I nogle tilfælde afventer de nye film stadig en udgivelsesdato, og du kan da vende tilbage nogle dage efter for at se, om filmen i mellemtiden er blevet tilgængelig. Indtil da kan du varme op til filmen med en trailer, der sædvanligvis vil være tilgængelig i filmbeskrivelsen. Hos Blockbuster har vi gjort en dyd ud af at skabe en overskuelig og ukompliceret oversigt over de nye film, der snart bliver en del af vores katalog. Samtidig har vi gjort det muligt for dig kun at betale for de film, du rent faktisk ser – uden at du skal betale for et abonnement. Alt, det kræver for at se film hos Blockbuster, er adgang til internettet og en beslutning om, hvilken film der er den næste på dit program. Det er nemt og gennemskueligt.

Loading spinner