Julefilm

Velkommen til vores store julesektion. Her finder du mere end 170 julefilm og julekalendere, både klassikere som Alene hjemme og Love Actually, men også nyere julefilm. God fornøjelse og glædelig jul!

Populære julefilmserier

Julefilm – juleeventyr og julehistorier

Julen er mange ting, men den er først og fremmest hygge og nærvær i familiens skød. Spørger du os hos Blockbuster, er der ingen bedre måde at koble af på op til jul end med en stribe af gode julefilm, som både store og små vil elske. Særligt nedtællingen til juleaften bliver noget nemmere for de små, når de har julens film at fordrive ventetiden med, så sørg for at købe eller leje både Disney julefilm og børnenes favorit julekalender hos Blockbuster, så I alle er klar til både tiden før jul og tiden mellem jul og nytår.

Moderne julefilm og julekalender fra da mor var barn

Som barn har du sikkert selv siddet klistret til skærmen, når der hver dag i december blev sendt DR julekalender eller TV2 julekalender. Mange af tidligere årtiers julekalendere og julefilm er stadig populære hos børn i dag, og derfor er det vigtigt for os, at vi kan tilbyde et bredt udvalg af både nye og gamle julekalendere og julefilm. De moderne julekalendere og kendte figurer fra jule TV er naturligvis også at finde i vores sortiment, og der er lagt op til mange gode stunder med julefilm og julekalendere som eksempelvis Juleønsket, Julestjerner og Tidsrejsen. Grinchen, Krummerne og Familien Jul kan du også finde, ligesom det nærmest ikke kan blive jul uden den højtelskede ”Fra alle os til alle jer”. Sådan holder Disney jul – med masser af hjertevarme og omtanke for hinanden – og sådan bør det også være, når freden sænker sig hjemme hos jer. Hjælp juleglæden på vej og kom ned i gear med alle de gode julefilm, der bringer det bedste frem i os alle.

Opdag nye julefilm i sortimentet

Du tror måske, at du og ungerne har set alle julefilm, der er at se, men der kan du godt tro om igen. Julefilm er der nemlig hundredvis af, og nogle er absolut mere kendte end andre – men ikke nødvendigvis de bedste af den grund. Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af julefilm og opdag nye favoritter. Vi er sikre på, at vi kan friste med et juleeventyr eller en julekalender, du endnu ikke har haft glæden af at nyde. Ikke mindst fordi vi hos Blockbuster løbende tilføjer nye julefilm til vores sortiment, så vi altid har mulighed for at tilbyde dig det bedste af det bedste, når det kommer til både moderne julefilm og gamle klassikere, der aldrig går af mode. Vores julefilm til de helt små spænder over julefilm med kendte ansigter som Peter Pedal, Pedersen og Findus, Astrid Lindgrens figurer, Thomas Tog, Barbie, Ice Age og Lille Prinsesse. Til de større børn er Alene Hjemme-filmene fulde af spænding, mens Jul på Vesterbro, Love Actually, The Holiday og De Nattergale nok er mest for voksne. Der er således julefilm for alle aldre og temperamenter hos Blockbuster, så slå dig løs og lej eller køb netop de julefilm, der skal danne ramme om familiens jul i år.

Loading spinner