Gys, gru og skrækfilm

Karina Adelgaard og Nadja Houmøller fra Danmarks største website om gyserfilm, ”Heaven Of Horror”, giver dig løbede deres bedste anbefalinger til de mest bloddryppende og skrækindjagende gyser- og horrorfilm.

heavenofhorror.dk

Om Heaven Of Horror

Heaven of Horror er Danmarks største website for alle, der elsker nyere gyserfilm. Hvis du elsker gyserfilm og gerne vil vide, hvad der er på vej – eller hvad der allerede er udkommet, og varmt kan anbefales – så har Danmark et website, der passer perfekt til dette.

Heaven of Horror gik i luften i maj 2009. Der er derfor mere end 600 anmeldelser – og flere kommer til hver uge. Bag sitet står Karina Adelgaard og Nadja Houmøller, der løbende kommer med anbefalinger til hvilke gyserfilm, du skal se. Der laves desuden tema-lister, der passer til alt fra Halloween til ”Top 5 hajfilm” eller de bedste genrefilm fra Sydkorea.

Selvom Hollywood er storleverandør af gyserfilm, så er der kommet et langt større udvalg – ikke mindst her på Blockbuster.dk, hvor du finder alt fra de nye gyserhits af James Wan (The Conjuring og Saw) til zombiefilm fra Sydkorea og Spanien, eller vilde gys fra Australien.

De danske horrorfans skal bare kigge ét sted for at få de nyheder og anmeldelser, de drømmer om. På heavenofhorror.dk dækkes alle relevante nye film i genrerne horror, thriller og sci-fi. Disse tre genrer har nemlig en tendens til at overlappe på opfindsom og brutal vis!

heavenofhorror.dk
heavenofhorror.com
Loading spinner