Velkommen til vores store Halloween-sektion, hvor vi har samlet nogle af de bedste gyserfilm, du skal se op til årets uhyggeligste højtid den 31.oktober. Her på siden finder du både gysere til voksne, men også (u)hyggelige Halloween-børnefilm til hele familien. God fornøjelse!

Populære gyser-filmserier

Halloween

Kom i Halloween-stemning med et godt gys

Hos Blockbuster har vi gjort det nemt for dig at finde alle de bedste Halloween film. Vi har nemlig samlet dem her, så du uden besvær kan scrolle igennem gamle klassikere, nye skud på stammen, gyser-filmserier, zombiefilm og meget mere. Den 31. oktober kan vi fejre Halloween. En højtid, der inden for de seneste år har taget Danmark med storm. På villavejene bliver oplyste græskar med sjove og uhyggelige ansigter stillet ud foran hoveddørene. Børn klæder sig ud og går fra dør til dør, og der bliver skruet op for (u)hyggen i hjemmene. Hos Blockbuster vil vi gerne bidrage til at skabe den helt rigtige stemning. Vores hjemmeside bugner derfor af film og serier, der relaterer sig til denne skønne højtid. Gør snacksene klar, læn jer tilbage i sofaen, find jeres foretrukne titel, og lad stemningen skylle ind over jer. Vores udvalg indeholder både nervepirrende Halloween gysere og mere familievenlige muligheder.

Et univers af gys

For mange er denne højtid lig med gys og gru. Den er en anledning til at samle et hold af venner og til at sætte uhyggelige gyserfilm på. Netop uhyggelige gyserfilm er noget, vi er leveringsdygtige i hos Blockbuster. Får du og dine venner et rus ud af at se Halloween gysere? Elsker og hader du på samme tid at se uhyggelige film, der tvinger dig til at trække tæppet over hovedet eller til at se den anden vej? Så har vi det perfekte udbud til dig. På Blockbuster kan du finde titler inden for flere forskellige kategorier, der alle har med Halloween at gøre. Vores sortiment omfatter blandt andet titler inden for kategorierne: • Gyser-klassikere • Slasher-film • Vampyrfilm • J-horror • Home Invasion • Stephen King Du er garanteret uhygge og rædsel, når du kaster dig ud i at se en af vores Halloween film. Forbered dig derfor på at kigge dig selv over skulderen en ekstra gang, når du er alene. Gyserfilm er ualmindeligt dragende og interessante, men de har også evnen til at påvirke din adfærd og dine tanker i flere dage.

(U)hyggelige film til hele familien

Halloween er ikke kun en højtid for dem, der søger efter det ultimative gys. Også i mange børnefamilier har højtiden vundet indpas, og børn forbinder dagen med familiehygge, godter, mysterier og tegnefilm. Er dine børn blevet bidt af højtiden, kan I finde (u)hyggelige Halloween film på Blockbuster, som henvender sig til hele familien. Det giver god anledning til at samles i sofaen, spise vingummiorme og skumspøgelser og slappe af til en god film. I kan blandt andet holde Halloween med Peter Pedal eller det lille spøgelse, Casper. I kan også møde forskellige monstre eller opleve Scooby-doo, når han løser spændende mysterier. Den 31. oktober er ikke kun en dag for dem, der vil skræmmes. Det er også en dag, hvor familier kan samles, og hvor hyggen er i højsædet.

Mange forskellige måder at skræmme på

Halloween-genren favner bred, og vores mange Halloween-titler har forskellige måder at skræmme dig på. Nogle film er psykologiske. De danser rundt om uhyggelige og ukendte fænomener uden helt at indvie dig i, hvilke farer der er på spil. Du ved aldrig, hvornår uhyggen indtræffer, og hvornår du skal holde dig for øjnene. Disse psykologiske film skubber dig helt ud på kanten af sofaen af bare spænding. Andre film er uhyggelige, fordi de skildrer makabre hændelser på en meget direkte måde. Her kan du forvente at se mord, blod og indvolde samt uhyggelige seriemordere, der hærger byer og grupper af uskyldige mennesker. Vores udvalg indeholder titler, der på forskellig vis skræmmer dig og går ind og prikker til din frygt. Hvad, der er uhyggeligt for netop dig, er subjektivt. Uanset hvad kan du forvente, at der på Blockbuster er en Halloween gyser, der kan gøre højtiden lidt mere interessant for dig.

Se dine foretrukne Halloween film allerede i dag

Når du har lyst til at se en film, er det irriterende at skulle bestille den og vente på, at den bliver klar til dig. Det problem løser vi hos Blockbuster. På vores hjemmeside kan du både købe og leje film og serier, og du får adgang til dem hurtigt og ubesværet. Du skal blot oprette en profil hos Blockbuster, og straks kan du få adgang til vores store udvalg af film. Oprettelsen er gratis og ganske uforpligtende.

Loading spinner