Thriller

Hos Blockbuster tilbyder vi et stort og varieret udvalg af thrillere, som er oplagt til en god filmaften. Thriller genren er en kategori af fascinerende film, som har til formål at skabe gys, spænding og begejstring. En god thriller kendetegnes som regel ved god og hurtig forekommende spænding, hvor man hurtigt bliver draget ind i handlingen. Mange anser da også ofte en god psykologisk thriller for at være mere uhyggelig end en gyserfilm, da det er bliver leget med det psykiske, der gør filmen mere realistisk og derfor giver mere stof til eftertanke. Thriller genren er en genre, der over de senere år er blevet mere og mere populære både på det danske og udlandske marked. I Danmark er det især filmatiseringen af Jussi Adler Olsen bøgerne "Kvinde i buret" og "Fasandræberne", der hitter. Her hos Blockbuster har vi stor efterspørgsel på thrillere, de nyeste premierefilm og de ældre klassikere, og vi bestræber os derfor også altid på at have det størst mulighed udvalg af thrillere, så der er noget til enhver smag. Find din bedste thriller her.

Thriller - uhyggeligt spændende

Som mennesker har vi i af masser år været fascinerede af spænding, gys og uhygge, faktisk kan man spore det helt tilbage til Romantikkens tid. I 90'erme begyndte det for alvor at blive populært med gyserfilm, som i starten mest bare handlede om en seriemorder, der slog ihjel på må og få uden nogen særlig årsag. Gennem de senere år er thriller film dog blevet mere populære, hvilket især skyldes den psykologiske spænding, som kræver ens fulde opmærksomhed fra start til slut. Et godt thriller drama er da også den perfekte underholdning til en god og uhyggelig aften i godt selskab.

Spænding og god underholdning

Er du på jagt efter en god film til din filmaften, og kan du lide drama og spænding, så kan vi her på Blockbuster anbefale dig at leje en thriller. Thriller definition på en god film er en film, der både overrasker, begejstrer samt skaber gys, drama og spænding, så du ender med at sidde godt pakket op i sofaens hjørne og bide negle. Hos Blockbuster er udvalget af thrillere stor, hvad enten du er til psykologisk eller action thriller, her er noget for enhver smag. Vi fører flere af de mest populære thrillere gennem tiden, uanset om du er til de nyeste premiere film, eller om du hellere vil have fat på en af de ældre klassikere. Tjek hele udvalget af thriller film og find din favorit. Du kan nemt og bekvemt bestille filmen hjemme fra sofaen, og så er der lagt op til en god aften med god underholdning.

Thriller - til dig, der elsker spænding.

Blockbuster har et stort udvalg af alle slags film, så her er der noget for hele familien. En god thriller betyder en god og underholdende aften. Vi har her hos Blockbuster gjort det nemt og bekvemt for dig at leje eller købe lige den film, du ønske at se. Du kan nemlig sidde hjemme i sofaen og finde lige den film, der falder i din smag, og få minutter efter er det muligt for dig at se den. Nemmere bliver det vist ikke. Og du betaler kun for det, du ser. Tjek Blockbusters store udvalg af thriller film lige her.

Loading spinner