Science fiction

Hvad er Science fiction film ? Det der kendetegner en Sci fi film, er at filmen enten foregår i rummet eller i fremtiden - begge dele hører inde under denne genre af film. Den skal få seerne til at opleve et univers, som de aldrig har set før. Disse film gør sig rigtig populære blandt især de unge – hermed specielt teenagere ser mange film inden for denne kategori. Grunden til dette kan være, at når man er teenager, let kan blive fascineret af en anden form for verden. Fx bliver mange hurtigt fanget af filmen, hvis den foregår i fremtiden: Er det virkelig sådan, vores fremtid kommer til at se ud? Eller med de film der foregår ude i rummet: Er det sådan, det ser ud i det ydre rum? Denne genre af film kan virkelig få folk til at tænke over tingene og vigtigst af alt, så kan den underholde sit publikum.

Science fiction er et tænkt miljø

Allerede efter 1. Verdenskrig begynder vi at se tegn på den, i dag, velkendte Science Fiction genre. Her var det i året 1932, hvor Aldous Huxleys skrev den dystopiske Brave New World. I årene efter har genren udviklet sig step for step og er blevet mere fremtidsfokuserede med vildere teknologi i takt med at virkelighedens verdens teknologi også blev mere og mere avanceret. Science Fiction betyder en litterær genre, hvis handling udspiller sig i et tænkt miljø, hvor man ser en helt speciel udviklet teknologi, som man ikke kan se i nutiden. I denne genre ser man tit ændringer i tilværelsen, det kan være helt små ændringer, som har betydning for både individer, men så sandelig også for hele samfundet. Derfor er dette en genre, der altid har kunnet være relevant, da man blot skal tænke sig til et andet miljø som forfatter.

Top 10 fra efter år 2000

En let og hurtig Science Fiction definition, er en handling, der foregår i et tænkt miljø. Vi ser rigtig meget Science Fiction i dag. Herunder kan du få inspiration til din næste Science Fiction film. Vi har samlet en Science Fiction top 10 over de film, der har været mest populære her i siden 00'erne: 1: Children Of Men (2006) 2:Upstream Color (2013). 3: Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (2004). 4: Her (2013). 5: Moon (2009). 6: Timecrimes (2007). 7: Primer (2004). 8: District 9 (2009). 9: Solaris (2002). 10: Snowpiercer. Disse 10 film er uden tvivl nogle af de bedste, der er lavet siden år 2000. Dog er der selvfølgelig også lavet mange gode i årene før. De ældre film har vi naturligvis også, som er top klasse. Det fede ved de nye film er den vilde teknologi, man ser. I takt med virkelighedens teknologi udvikler, jo mere udvikler litteraturens teknologi sig. Science Fiction holder bare hele vejen.

Mange genre - herunder Science fiction

Blockbuster er uden tvivl et af de bedste steder at leje film. Her betaler du kun for de film, du ser, og du bliver ikke bundet op på et abonnement, som du gør så mange andre steder. Hos Blockbuster har vi altid de nyeste film, og du kan se vores premiere film billigt. Vi har et bredt udvalg af Science Fiction film 2016, både nye som gamle film. Tjek genren ud på vores hjemmeside, hvor du også finder mange andre genrer i filmens verden. Vi har film til enhver smag.

Loading spinner