Romantiske film

Hvad gør romantiske film til romantiske film? Vi kunne måske ligeså godt kalde det for en kærlighedsfilm, for i genren romantisk film, er der altid en kærlighedshistorie til stede i handlingen. Der kan være tale om ulykkelig eller lykkelig kærlighed, kærlighed mellem to eller flere mennesker, eller at én af hovedpersonerne mister den, han eller hun elsker. Der er mange muligheder. Du kan også både græde og grine i en romantisk film, og det er givetvis en af grundene til, at denne genre er så populær. Det er ikke altid, at disse film ender godt, og at kærligheden og det gode altid vinder - ligesom i eventyrerne. Trods det er romantiske film en af de allerbedst sælgende filmgenrer. Der er en lang liste af romantiske film man skal se i hvert fald én gang. Her er nævnt nogle af dem: "Titanic", "Borte med blæsten", "Pearl Harbor", "The Way we Were", "Autumn in New York", "P.S, I love you" og "Love Actually".

Romantiske film igennem tiden

Genren har ændret sig en del fra før i tiden, hvor romantiske film hovedsagligt var alvorlige, og der blev spillet på hele følelsesregistret til, at vi i dag også ser mange romantiske film, der ydermere er spækket med humor. Du kan altså både komme til at grine og lade tårerne løbe, så husk kleenex. Der bliver lavet mange film i denne genre hvert år, og romantiske film 2016 er ingen undtagelse. Èn af de helt store romantiske film du skal se, er "Bridget Jones' Baby", der nok skal blive både underholdende og rørende. Bridget, Mr. Darcy og med deres kærlighedsbarn. Bliver det meget bedre?

Hygge, grin og Kleenex

Hvem kan ikke huske Jack og Rose i den romantiske film Titanic fra 1997 med James Cameron som instruktør? Den blev én af de mest sælgende og bedste romantiske film nogensinde. Ikke mindst på grund af den på én gang smukke og tragiske historie, der fik seerne til både at græde og til tider grine, men måske også fordi at denne romantiske film ligeledes havde en autentisk historie bag sig, der virkelig fik følelserne i spil. Andre bud på de allerstørste romantiske film kunne være "Ghost" eller "Dirty dancing", begge med Patrick Swayze i hovedrollen. Film man kan se igen og igen, og med citater, du helt sikkert kan genkende. Hvis du er mere til romantiske komedier, er "Notting Hill", "Crazy Stupid Love" og "You've got Mail" nogle af de sjoveste og sødeste romantiske komedier du må se. Enten med kæresten eller med veninderne/vennerne. BLOCKBUSTER har lige den film, du har lyst til at se. Det er nemt og bekvemt!

Stort og bredt udvalg af romantiske film

BLOCKBUSTER har naturligvis et både bredt og stort udvalg af alle de bedste romantiske film gennem tiden. Lige fra den klassiske storfilm "Borte med blæsten" fra 1939 om Scarlett O'Hara og Rhett Butler, til den danske "Kærlighed ved første hik" om ung kærlighed mellem Anja og Viktor. Du finder uden tvivl noget for enhver smag indenfor denne genre. Find lommetørklæderne frem og saml dine bedste veninder eller din kæreste og nyd en film, der får gang i følelserne fra BLOCKBUSTER. Vi har også romantiske film top 10, hvis du skulle være hooked på en lille film maraton.

Loading spinner