Komediefilm

En komedie film kan være rigtig mange ting. Noget man ofte oplever i disse film er helt relevante og måske svære emner, der tages op på en super humoristisk måde. I denne type film kan hovedtemaet være venskab, kærlighed eller noget helt tredje, som man også ser i så mange andre film. Én ting er dog markant anderledes ved denne genre. Disse temaer bliver fortalt med ekstrem humor. Alle replikker bliver twistet på sådan en måde at man bare ikke kan lade være med at grine højlydt. Selv scenerne og måden hele filmen er bygget op på, handler om at publikum skal have sig et grin med på vejen, mens hovedtemaet også skal kunne gennemskues. Dette er virkelig en genre der bliver set i massevis - og med god grund. Sådanne film er helt sikkert noget for dig, der elsker at bruge en aften i godt selskab og med en masse sjove film.

Komedie er en relativ ny genre

Komediegenren er en relativ ny genre her i landet. Her i Danmark har vi haft mange komikere, der har lavet komedie på hver deres måde, og på den måde lavet deres egen lille milepæl for denne genre. Dette er en virkelig bred genre, hvor mange film kan klemmes ind i, hvilket gør at mange har kunne sætte deres eget aftryk i historien. Der er mange sjove og klassiske komediefilm blandt andre disse: Klovn, Ted, Anja & Viktor, Dum og Dummere, Wayne's World, Hangover, The Big Lebowski, Ace Ventura, Groundhog Day, American Pie, Napoleon Dynamite, Vild med Mary, Borat, I Kina spiser de hunde, Blinkende Lygter, Ghostbusters, Superbad og mange mange flere. Én ting har de alle til fælles; De har et super humoristisk aftryk, der får folk til at grine. Selve begrebet komedie stammer helt tilbage fra antikkens Grækenland hvor man dyrkede en stor teaterkultur. De store teaterstykker var både morsomme og tragiske, og selv i nutidens komedier hænger det morsomme og komiske ofte tæt sammen med det tragiske og ulykkelige. Komedier har dog stort set altid en lykkelig slutning.

Humor for enhver smag

Komedie film dækker over rigtig mange forskellige film, der hver især har deres helt eget hovedtema og deres helt egen form for humor. Derfor er det vigtigt, at du som publikum, gør dig klart, hvad hovedtemaet skal være og hvilken form for humor du har. Er du til en komedie, der skal omhandle venskaber og har virkelig plat humor, så burde du helt sikkert se filmene Klovn, der er lavet af Casper Christensen og Frank Hvam. Leder du derimod efter en film, som hele familien kan se, så kan vi varmt anbefale Far til Fire eller min søsters børn. Hos os har vi et bredt udvalg af sjove film at se - du skal blot bestemme dig for, hvilken form for film og humor du gerne vil underholdes af. Vi har virkelig mange film, der hver især indeholder bunkevis er sjove filmklip, som kun har ét formål: De skal underholde lige præcis dig.

Se komedie film på blockbuster.dk

På BLOCKBUSTER har vi et bredt udvalg af sjove komediefilm til hele familien – f.eks. en masse sjove film til børn. Her betaler du kun for det du vil se, og bliver ikke bundet op via et abonnement. Derudover har vi altid en masse nye film på plakaten og selv vores præmierefilm kan du se virkelig billigt. Tjek det hele ud på http//:blockbuster.dk/om, hvor du finder alle vores super sjove film. Skal du have en sjov aften i selskab med en god komedie film, så hjælper BLOCKBUSTER dig godt i gang.

Loading spinner