Gyserfilm

Der er ikke noget bedre end en rigtig god gyserfilm, hvor man sidder godt rykket op i hjørnet af sofaen og bider negle. Det gode ved en god gyserfilm er at leve sig helt ind i filmen og identificere sig med angsten, skrækken og lysten til at skrige. At kunne leve sig ind i en verden, som er så forskellig fra vores. En god gyserfilm er oplagt til filmaftenen med kæresten eller vennerne, eller hvis du tør alene. Hos blockbuster.dk tilbyder vi et godt og stort udvalg af gode gyserfilm i forskellige genrer, hvad enten du er mest til skræk, overtro, spænding eller drama. Der findes mange gode nutidige gyserfilm, men udvalget på BLOCKBUSTER dækker også flere af de ældre klassikere. Blandt vores gyser sortiment har vi både horror og thriller, alt efter hvad du er mest til. Tjek hele det spændende og store udvalg af gode gysere her på BLOCKBUSTER.

Gyserfilm - gys gennem tiden

Gennem tiderne har vi mennesker længe været fascinerede af gys og det ukendte, det startede allerede i romantikkens tid. Gyserfilm genre blev først for alvor populær i 1990´erne, hvor det blev muligt at skabe gys via visuelle effekter i form af lyd og blodige og animerede effekter. I starten var det mest gyserfilm med en massemorder, der uden årsag slog ihjel. Dette har dog forlængst ændret sig. I dag kan morderen være hvem som helst, hvilket giver de nutidige gyserfilm et mere psykologisk tvist. På blockbuster.dk finder du alle de nyeste gyser- og horrorfilm, samt de gamle klassiske skrækfilm, som er oplagte til en god gyseraften. Se blandt andre The Shining, The Orphanage, Hide and Seek, Sinister, Saw, Psycho, The Amityville Horror, The Ring, The Conjuring, The Woman in Black, The Strangers, The Texas Chainsaw Massacre, Silent House, The Exorcist, Carrie, A nightmare on Elm Street, The silence of the lambs, se7en, Scream, Jeepers Creepers – og mange mange flere.

Gyserfilm - til en god og hårrejsende aften

På blockbuster.dk tilbyder vi et af det danske markeds største udvalg af gyserfilm, her finder du noget lige til din smag, hvad enten du er mest til thriller eller horror film. Udvalget dækker over alle gyserfilm uanset, om du er til de danske eller udenlandske, de gamle klassikere eller de seneste aktuelle gyserfilm. Blandt de mest populære gyserfilm i vores sortiment er blandt andet The Dark, American Psycho, The Woman in black, The devil inside, Forbandelsen og mange mange flere. Hos BLOCKBUSTER har vi gjort det nemt og bekvemt for dig, når du ønsker at holde gyseraften, da du hurtigt kan leje eller købe din eller dine film via blockbuster.dk. Tjek hele udvalget af vores udvalg af gysere, vi er sikre på vi har noget der falder lige i din smag. Hav et godt gys.

Gyserfilm - lige efter din smag

Vi har gjort det nemt for dig at finde de bedste gyserfilm, så du bare kan sidde hjemme i sofaen og lede vores store udvalg af gyserfilm igennem – og du betaler kun for det. Har du fundet en film du gerne vil se, så kan du nemt leje eller købe den via vores hjemmeside. Hos blockbuster.dk finder du film til enhver smag og til hele familien. Vi sikrer dig god underholdning.

Loading spinner