Franchises

… Endnu flere franchises

Danske Franchises

Find det rette tema for dig

Film, franchises, genrer, kategorier og temaer

Det er ikke altid nemt at finde rundt i et støt voksende udvalg af film. Derfor har vi på denne side gjort det nemt for dig at finde inspiration blandt vores mere end 10.000 film og serier. Udforsk vores filmtitler med udgangspunkt i redaktionens anbefalinger, forskellige filmtemaer eller de mest populære genrer og filmserier netop nu.

Favoritter fra redaktionen

Vores redaktion giver dig jævnligt inspiration til film, vi synes er af en særlig høj kvalitet, og som henvender sig til kendere og filmelskere. Således finder du både gammelt guld og nye pletskud fra hele verden – film, som alle absolut må se og film, som har potentiale til at blive fremtidens klassikere. Måske kan du finde en film, du havde glemt alt om, men som er et gensyn værd. Du kan udforske filmenes historie og univers gennem både trailerne og beskrivelserne under “Vis mere”.

Udforsk filmiske genrer og temaer

På siden har vi også samlet de mest populære genrer i vores katalog, der bl.a. tæller gysere og indie-film. Hver genre indeholder hundredvis af film, som du kan udforske i vores katalog. Hvis du på forhånd ved, hvilken genre du er ude efter, og du ikke finder den her, kan du med sikkerhed finde den pågældende genre i vores oversigt over alle film. Alt efter hvilket humør du er i, kan du finde inspiration i vores nøje udvalgte temaer, der samler film i forskellige kategorier og anledninger. Er du på jagt efter en god tømmermændsfilm? Eller har du en særlig forkærlighed for katastrofefilm eller film fra 80’erne? Så kan du blot tage udgangspunkt i de mange forskellige temaer, der hver især rummer samtlige film i vores katalog, som hører under det pågældende tema.

Find film og populære franchises

Foruden film har vi et stort udvalg af populære filmserier, der strækker sig fra lårklaskende komedier til actionthrillers og ikoniske science fiction-film. Alle har de til fælles, at den første film i rækken ikke var nok – ikke blot fordi filmene bygger på eksempelvis populære tegneserier eller litterære succeser, men også fordi publikum bare ville have mere. Derfor bliver du med garanti ikke skuffet, hvis du lejer eller køber en filmserie – og du får mange timers uafbrudt underholdning. Der er mange genveje til at finde netop den film, du er på jagt efter. Du kan få masser af inspiration her på siden. Hvis du er til film fra Danmark og vores nordiske nabolande, kan du udforske vores udvalg af nordiske film. Vi har også samlet alle de film, der tidligere har været vist på den københavnske filmfestival CPH:PIX. Så snart du har besluttet dig for, hvilken film du ønsker at se, er filmen kun få klik væk. Hvis du ikke allerede har en bruger hos Blockbuster, kan du oprette en profil ved at klikke på “Log ind” i menulinjen. Du vil herefter få yderligere oplysninger om, hvordan du kommer i gang med at se den valgte film. Hvis du mangler hjælp til afspilning eller andet, kan du gå til vores kunderservice-afsnit. God filmlyst!

Loading spinner