Film

Populære filmserier

Populære danske filmserier

Populære action-filmserier

Populære science fiction-filmserier

Find det rette tema for dig

Savner du inspiration? Gå på opdagelse i film, genrer, filmserier og temaer!

Det er ikke altid nemt at finde rundt i et støt voksende udvalg af film på nettet. Derfor har vi på denne side gjort det nemt for dig at finde inspiration blandt vores mere end 10.000 film. Der er mange genveje til at finde netop den film, du er på jagt efter, og du kan få masser af inspiration her på siden. Udforsk vores filmtitler med udgangspunkt i de mest populære brands, genrer og filmserier, spændende og nøje udvalgte filmtemaer samt redaktionens egne anbefalinger.

Udforsk filmgenrer og -temaer

På siden har vi også samlet de mest populære genrer i vores store udvalg, der bl.a. tæller gysere, børnefilm, actionfilm, dramaer, komedier, dokumentarfilm, romantiske film, eventyrfilm og danske film. Hver genre indeholder hundredvis af film, som du kan gå på opdagelse i og finde frem den helt rigtige film til dig. Hvis du ikke helt ved, hvad genrer du er ude efter, kan du finde inspiration i vores nøje udvalgte temaer, der samler film i forskellige kategorier og anledninger. Er du på jagt efter et solidt action-drøn? Lige i humør til en blodig zombiefilm? Eller måske på udkig efter en anmelderrost Oscar-vinder? Find vores mange nøje udvalgte filmtemaer – fra katastrofefilm, musicals og fængselsfilm til udenlandske filmperler og syrede kultfilm.

Populære filmserier og brands

Foruden film har vi et stort udvalg af populære filmserier, der strækker sig fra lårklaskende komedier til medrivende actionbrag og ikoniske science fiction-film. Alle har de til fælles, at den første film i rækken ikke var nok – ikke blot fordi filmene bygger på eksempelvis populære tegneserier eller litterære succeser, men også fordi publikum bare ville have mere. Derfor bliver du med garanti ikke skuffet, hvis du lejer eller køber en film fra en filmserie – og du får mange timers uafbrudt underholdning. Her på siden har vi samlet de største filmserier, bl.a. Harry Potter, James Bond, Star Wars, Fifty Shades of Grey, DC-Comics-film, Marvel Cinematic Universe, Spider-Man, Jurassic Park, Ringenes herre og X-Men, danske franchises som fx Afdeling Q og Olsen Banden samt et væld af action- og science fiction-filmserier.

Favoritter fra redaktionen

Vores filmkyndige redaktion giver dig jævnligt inspiration til film, vi synes er af en særlig høj kvalitet, og som henvender sig til kendere og filmelskere. Således finder du både gammelt guld og nye pletskud fra hele verden – film, som alle burde se. Måske kan du finde en film, du havde glemt alt om, men som er et gensyn værd. Du kan udforske filmenes historie og univers gennem både trailerne og beskrivelserne under ’Vis mere’.

Stort udvalg af danske film

Hvis du er til film fra Danmark eller vores nordiske nabolande, kan du udforske vores store udvalg af danske og skandinaviske film, hvor vi både har de nyeste hits og tidløse klassikere – fra Carl Th. Dreyer-klassikere til ’Ternet Ninja’! Lige meget hvilken type film, du er til, har vi noget for dig. God filmjagt!

Loading spinner