Filmperler

Velkommen til vores store sektion for filmperler: Anmelderroste kvalitetsfilm fra hele verden, der udfordrer, fascinerer og gør indtryk. Fra de vigtigste klassikere og kultfilm op igennem filmhistorien til de seneste filmperlehits fra biografen og de førende filmfestivaler. God fornøjelse!

Instruktør-ikoner

Instruktør-ikoner

Instruktør-ikoner

Filmperler på Blockbuster

Er du vild med anmelderroste kvalitetsfilm fra hele verden? Filmperler er vores underside for anmelderroste og ofte prisvindende film fra hele verden. Her på siden har vi samlet alt fra de nyeste hits fra de førende filmfestivaler til de mest essentielle klassikere fra filmhistorien. Film der udfordrer, fascinere og gør indtryk. Rigtig god fornøjelse!

Stort udvalg af anmelderroste film

Kan du godt lide at fordybe dig i filmverdenen med gode gamle klassikere eller nye, smalle film fra hele verden? I takt med at de kommercielle film vinder mere og mere frem på de store streamingtjenester, ønsker vi at samle de gode, smalle film, som har tendens til at blive glemt eller gemt væk på de store streamingtjenester.

Det synes vi er en skam, da der gemmer sig mange timers god underholdning i arthousefilm, klassikere og smalle film. Selv synes vi, at det er specielle og unikke film med et stort format.

Den oplevelse vil vi gerne give dig her hos Blockbuster. Derfor har vi samlet et stort udvalg af anmelderroste film, hvor du blandt andet kan forvente at finde:

  • Independentfilm
  • Festivalvindere
  • Anmelderfavoritter
  • Guldbjørn-vindere
  • Guldløve-vindere
  • Guldpalme-vindere
  • Anmelder-darlings
  • Udenlandske film
  • Mesterværker

Blandt vores udvalg af titler er der derfor lagt op til mange timers god underholdning i høj kvalitet. Flere af filmene har været repræsenteret på Venedig Film Festival og London Filmfestival – så det er lige før, vi kan garantere, at du finder noget, der falder i din smag.

Læn dig tilbage i sofaen og nyd kunst på højt niveau

Vi har allerede nu samlet mange filmperler og gør det løbende, så du har mulighed for at finde de bedste anmelderroste film frem, når du gerne vil læne dig tilbage og nyde en film med høj kunstnerisk kvalitet.

I kategorien filmperler har vi valg at fokusere på anmelderroste og kvalitetsbevidste film, som gør et stort og særligt indtryk på det publikum, der ser med. Er du filmelsker, og kender du ikke noget bedre end at gense gamle klassikere eller se nyproducerede smalle film, kan vi glæde dig med et udvalg af alt lige fra franske ”Belle de jour” til norske ”Ut og stjæle heste”. Disse og alt derimellem har vi samlet for at tilbyde dig en god og stor filmoplevelse derhjemme i stuen.

Med vores udvalg er der lagt op til mange timers filmunderholdning, når det er bedst.

Loading spinner