Buster filmfestival

Blockbuster er stolte af at være hovedsponsor på Buster filmfestivalen igen i 2018, en filmfestival for både børn, unge og barnlige sjæle. Derfor har vi her på siden samlet over 100 film, som gennem tiden har været vist på Buster festivalen.

CPH PIX og Buster

Her på siden kan du browse rundt i alle de film vi har som er blevet vist på Buster festivalen. Du kan også vælge et bestemt festival år, for at se en samling af film der er blevet vist på Buster festivalen netop det år. Er du på jagt efter film der har været på CPH PIX festivalen, så kan du finde dem her på blockbuster.dk/pix.

Hvorfor støtte?

Blockbuster er hovedsponsor på Buster og CPH PIX og støtter herved den danske filmfestival. Blockbuster har en strategi om at støtte dansk film i alle lag og på alle niveauer. Derfor støtter vi Robert Prisen, som er det danske svar på Oscar Uddelingen og toppen af filmindustrien. Vi støtter mindre festivaler, som fx genrefilmsfestivalen Blodig Weekend og vi støtter hele vækstlaget gennem HUGO Awards, de studerende på Film-og medievidenskab samt forskellige produktioner af kortfilm, pilot webserier og webisodes. På den måde spiller Blockbuster en aktiv rolle udviklingen og i udbredelsen af dansk film, som er en grundsten i vores streaming-univers.

Loading spinner