Børnefilm

Besøg vores kæmpe samling af Disney film

Oplev magien her

Danske børnefilm

Lego

Dreamworks

Børnenes SF Kids-favoritter

Se udvalget her

Live action film

Sne og is

Kat og mus

Menneskets bedste ven

Søde bjørne

Hos Blockbuster går vi meget op i at have det bedste udvalg af film til alle aldre og i alle genrer, dette gælder selvfølgelig også til film til familiens yngre medlemmer, nemlig børnefilm. For som barn er der da ikke noget bedre end at fordybe sig i en god film og glemme alt om omverdenen. Vores sortiment af børnefilm dækker blandt andet over, Disney film, tegnefilm, animerede film, Pixar film og danske børnefilm. Vi får løbende nye børnefilm ind, så sortimentet hele tiden er så bredt som muligt og bedst opdateret. Hos Blockbuster tilbyder vi flere hundredevis af tegnefilm, her er nok sjov og underholdning til flere timer uanset om du ønsker at købe eller leje. Vores børnefilm sortiment byder på alle de kendte børnefilm såsom, Frost, Min søsters børn, Barbie, Grusomme mig, Tarzan, Harry Potter, Far til Fire og mange mange flere. Tjek hele vores sortiment af børnefilm hvor der er lidt for enhver smag uanset alder.

Børnefilm og film til barnlige sjæle

Udvalget af film for børn er stort hos Blockbuster, tegnefilm er altid et stort hit, men de danske børnefilm har de senere år senere år oplevet en rigtig god fremgang. De seneste 10 år er børnefilm på dansk såsom Min søsters børn og Far til fire vundet rigtigt godt frem og har samlet familierne rundt om tv´et. Både Min søsters børn og Far til fire er nyfortolkninger af de ældre udgaver som efterhånden har flere år på bagen, de nyeste fortolkninger er tilpasset tiden og henvender sig godt til børnene, men er også sjove at se for familiens ældre medlemmer.

En film lige for dig

Er du på jagt efter film for børn og unge, så er udvalget stort hos Blockbuster, hvor vi bestræber os på at have det største og bedste filmudvalg på det danske marked. Her hos Blockbuster finder du alle de kendte figurer og børnefilm, hvad enten dit barn er til de gode gamle klassiske Disney film eller de mere moderne og animerede børnefilm. Blandt nogle af de mest populære børnefilm i vores sortiment, Ice Age, Svampebob, Frost, Far til fire, Monster High, Hotel Transylvania og mange flere. Her hos Blockbuster garanterer vi dig film der passer lige til dig og som sikrer flere timers god og sjov underholdning til hele familien. Vi tilbyder også et rigtigt godt og nuanceret udvalg af film for børn på 10 år og derover. Hos Blockbuster har vi gjort det nemt for dig at se film uanset om du ønsker at leje eller købe din næste film.

Børnefilm - underholdning af den gode slags.

Hos Blockbuster tilbyder vi dig et kæmpe udvalg af diverse film, så der er noget for enhver smag. Blockbuster film for børn i vinterferien, juleferien eller efterårsferien er en god både at holde børnene beskæftiget. Hos Blockbuster vælger du selv om du vil leje eller købe din næste film, og du vælger selv hvornår og hvor du vil se dem med de særligt udviklet apps. Du kan derfor nemt og bekvemt sidder hjemme i sofaen uanset tidspunkt og bestille lige den film du ønsker at se og du betaler kun for det du ser.

Loading spinner