Børnefilm

Besøg vores store samling af Disney-film

Oplev magien her!

Populære filmserier for børn

Populære danske filmserier for børn

Fantastiske eventyr i børnehøjde

Seje dyr i seje animationsfilm

Filmfavoritter for de helt små

Se udvalget her

Fantastiske fantasivæsner!

Sjov med menneskets bedste ven

Meget mere Lego!

Børnefilm til hele familien

Hos Blockbuster går vi meget op i at have det bedste udvalg af film til alle aldre og i alle genrer, selvfølgelig også børnefilm til familiens yngste medlemmer og film, som familien kan se sammen. Som barn er det nemlig fantastisk at fordybe sig i en god film og glemme alt om omverdenen, ligesom film kan være en fantastisk beskæftigelse for hele familien. Tjek hele vores sortiment af børnefilm, hvor der er lidt for enhver smag uanset alder.

Det bredeste, største og nyeste sortiment

Vores mere end 1.000 film store sortiment af børnefilm dækker blandt andet over de nyeste hits og de bedste og alskens animationsfilm (fra gamle tegnefilm til spritny computeranimation), masser af danske børnefilm og børnefilmshits fra kendte filmstudier som Pixar, DreamWorks og selvfølgelig Disney, der står bag alt fra klassikere som ’Snehvide og de syv små dværge’, ’Bambi’, og ’Løvernes konge’ og til nyere hits som ’Frost’ og ’Vilde Rolf’. Vi får løbende nye børnefilm ind, og sortimentet er hele tiden opdateret, så familien kan finde den helt rigtige børnefilm.

Alle de største filmserier for børn – også de danske

Vores store sortiment byder på alle de kendte børnefilmsserier, bl.a. Toy Story, Barbie, Lego-filmene, DC Comics-tegnefilm for børn, Ice Age, Spy Kids, De 5, Kung Fu Panda, Sådan træner du din drage, De utrolige og Harry Potter-filmene – bare for at nævne et par stykker. Vi har selvfølgelig også samlet de mest populære danske børnefilmsserier, bl.a. Min søsters børn, Far til fire, Iqbal, Skammerens datter, Tempelriddernes skat, Karla, Max pinlig, Bertram og Antboy-filmene.

Fra de elskede klassikere til de nyeste hits

Vil du gerne gense klassikerne, der har formet din barndom (og måske introducere dit eget barn til selvsamme film?), så har vi samlet flere af de største børnefilms-klassikere fra ind- og udland. Se bl.a. danske børnefilmsklassikere som Krummerne, Snøvsen, Guldregn, Ole Lund Kirkegaard-filmatiseringer og Wikke & Rasmussen-film – samt et stort udvalg af udenlandske klassikere som Narnia, den uendelige historie, Asterix og Obelix, Drengen og jern-kæmpen, Befri Willy og de højtelskede Astrid Lindgren-filmatiseringer med Pippi og Emil fra Lønneberg i hopla. Vi er sikre på, at du – stor som lille – kan finde lige netop den børnefilm, du leder efter. God fornøjelse!

Loading spinner