Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Zootropolis

1 timer 45 minutter
8.0
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Den moderne pattedyrstorby Zootropolis er en smeltedigel, hvor dyr fra alle tænkelige miljøer lever side om side - et sted, hvor alle pattedyr lige fra den største elefant til den mindste spidsmus kan være, lige hvad de vil. Men den nytilkomne Betjent Judy Hopps må sande, at det ikke er spor nemt at være den første kanin i et politikorps af store, hårdføre dyr. Fast besluttet på at bevise sit værd griber hun chancen for at opklare en sag, selvom hun må gå sammen med den glattungede bondefanger Nick Wilde om at løse mysteriet.
Trailer:

Zootropolis - En ny favorit blandt børn, unge og voksne!

Zootropolis er navnet på en ganske særlig by, hvor dyr på to ben lever sammen, kødædere såvel som planteædere. Judy Hopps er en ung kanin, som har en drøm om at blive politibetjent. Efter en rigtig hård start klarer hun sig endelig igennem politiskolen, hvor hendes medstuderende udelukkende er store dyr som isbjørne og næsehorn, og hun flytter derfor fra sin fødeby ind til den larmende storby. Klar til at opklare byens store forbrydelser bliver Judy sat til at være parkeringsvagt i byen, hvor hun skal uddele bøder, hvilket ikke helt var det, hun havde regnet med. En dag på sin vagt bliver Judy manipuleret med af Nick Wilde, en udspekuleret ræv, der forsøger at finde sin vej til berømmelse. Efter en mindre konflikt med politimesteren får Judy mulighed for at vise, hvad hun kan, da en meget spændende sag lander på hendes bord, som omhandler den forvundne Emmit Otterton. Hun får 48 timer til at løse sagen. Hvis hun mislykkes, bliver hun nødt til at sige op. For at komme til bunds i sagen opsporer Judy et hovedvidne, Nick, som hun tidligere er stødt på under sin vagt, og opfordrer ham til at hjælpe sig med at løse dette mysterium. De to må bruge alle midler for at kunne nå at finde Emmit Otterton, inden tiden løber ud. I løbet af deres undersøgelse opdager de sammen et komplot, som vil forandre byen for altid.

Vidste du at?

Trivia

Hvis du kigger godt efter på Clawhausers pletter, vil du se en skjult Mickey Mouse på hans kinder. Da Judy og Nick går igennem byen, går de forbi en butik, som hedder ”Hoof Locker”. Hvis du kigger godt efter, kan du se, at den har samme branding som "Foot Locker".

Goofs

Da Nick fortæller, at han og Judy kun har 10 timer tilbage til at løse sagen, holder han 8 fingre op. Da Judy sidder fast i cement, kan hun ikke flytte sig, dog ser man i næste billede, at hun har rykket sig 90 grader.

Citat

Nick: "Hvad kalder man en kamel med tre pukler? - Gravid!". Nick: "Flash er den hurtigste på motorkontoret, han fikser det på 0,5". Judy: "Hvad? Er de alle sammen dovendyr?!" Betjent McHorn: "Det er betjent McHorn her, der er en forbrydelse i gang".

Zootropolis - Disney har overgået sig selv

Hvis du, ligesom os, elsker film, så gå ind på http://blockbuster.dk/om og træd ind i en verden af nye og gamle klassikere, som alle er til rådighed for dig. Få adgang til de nyeste hits på filmlærredet samt billige premierefilm. Hvis du heller ikke kan vente med at se Zootropolis, så lej Zootropolis eller køb Zootropolis allerede i dag. Du behøver ingen tilmelding for at kunne købe og leje de nyeste film på markedet, og du betaler udelukkende for det, du ønsker.

I Zootropolis, hvor dyr lever sammen, bliver en ung smart ræv involveret i en forbrydelse, som han ikke har begået. Byens nyuddannede betjent tager ham med på sin undersøgelse og beder ham hjælpe med at opklare dette underlige mysterium.

Læs mere om Zootropolis
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 45 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 8.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer