Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Youth

1 timer 59 minutter
7.3
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Handling:
Det er forår i Alperne og de to gode venner Fred og Mick holder ferie på et af områdets mest elegante hoteller. Fred er pensioneret komponist og dirigent og Mick arbejder fortsat som filminstruktør. Begge nærmer de sig de 80 år og har besluttet at få mest muligt ud af livet, inden det er forbi. De har dog hver deres opfattelse af, hvad der er værdifuldt i tilværelsen. Mick hamrer løs på tastaturet for skabe det, han tror, er hans sidste store værk, men Fred har intet ønske om at genoptage karrieren. Men nogen insisterer på at høre Freds musik og se ham dirigere et orkester igen. Youth er et smukt og eftertænksomt drama og ikke mindst en hyldest til kunsten, til livet og til den erkendelse, der kun indfinder sig med alderen.

Filmen Youth er både tankevækkende og humoristisk

De to gamle venner Fred Ballinger og Mick Boyle tilbringer ferien sammen på et elegant hotel i Alperne. Med dem er også Freds datter, Lena, som oveni købet er Micks svigerdatter. Fred er pensioneret komponist og dirigent, mens Mick stadig arbejder som filminstruktør og er i fuld gang med at færdiggøre manuskriptet til, hvad han forestiller sig, bliver hans sidste store, vigtige film. På hotellet er også en ny og spændende gæst, Jimmy Tree. En amerikaner, der er lettere gådefuld. Fred nyder pensionisttilværelsen og roen og ønsker under ingen omstændigheder at genoptage sin musikalske karriere, men en yderst vigtig person ønsker for enhver pris at høre Fred dirigere igen. Det bliver dog ikke en let opgave, og der ligger mange usagte årsager bag Freds ønske. Se denne på en gang lidt skæve, humoristiske og ikke mindst tankevækkende film Youth, der er spækket med store skuespillere som blandt andet Michael Caine, Jane Fonda, Harvey Keitel og Rachel Weisz. Alle leverer de en pragt præstation. Filmen blev indstillet til Cannes filmfestivalen og var med i løbet om de eftertragtede gyldne palmer. En skøn og livsbekræftende film, der har noget på hjertet. Du kan enten købe eller leje filmen her hos Blockbuster. Vi gør det nemt for dig som forbruger, da du ikke behøver et abonnement. Betal kun for det, du vil have.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at der er hele 3 Oscarvindere i filmen? - Michael Caine, Jane Fonda og Rachel Weisz., Vidste du, at filmen er optaget i de schweiziske alper?, Vidste du, at det var Al Pacino, der overtalte Jane Fonda til at spille rollen som Brenda Morel i filmen?

Goofs

Da dirigenten kommer på scenen, klapper en af violinisterne med sin hånd i skødet. Dette ville aldrig ske i virkeligheden, hvor etiketten er, at musikeren bruger buen og så roligt "slår" på sit instrument. , Da Luca og Lena mødes springer Lenas venstre hånd mellem optagelserne op til flere gange.

Citat

"You say that emotions are overrated. But that's bullshit. Emotions are all we've got.", "You were right. Music is all I understand.", "I want to tell about your desire, my desire. So pure, so impossible, so immoral. But it doesn't matter because that's what makes us alive."

Lej eller køb Youth på BLOCKBUSTER

Er du i humør til en rigtig god film, så køb Youth eller lej Youth på blockbuster.dk. Det er nemt og bekvemt, da vi ikke kører med abonnement. Hos os betaler du kun for det, du ser. Læs og se meget mere om vores optimale kundefordele på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om. Her er der både film for store og små, unge som ældre, de nyeste film og ikke mindst de gode gamle klassikere. Alt sammen til de bedste priser for dig.

Youth får både rørt dine lattermuskler samtidig med, at den giver seeren noget at fundere over. Lej eller køb filmen på BLOCKBUSTER, sæt dig til rette og nyd alle de flotte skuespilpræstationer.

Læs mere om Youth
 • Udgivelsesår: 2015
 • Spilletid: 1 timer 59 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.3

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer