Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

X-Men: Apocalypse

2 timer 21 minutter
7.0
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
1983. Mutanten Apocalypse genopstår efter tusinder af år for at få menneskeheden til at tilbede hans race som guder. Apocalypse har eksisteret siden det antikke Egypten og er den første og mægtigste af alle mutanter. Ved at akkumulere kræfter fra andre mutanter er han blevet udødelig og nærmest uovervindelig, og hvis mennesket ikke underkaster sig, er der kun én udvej - udslettelse. X-Men-holdet - ledet af Professor X og Mystique - må nu træne en gruppe af nye unge X-Men for at stoppe deres værste fjende hidtil. Samtidig vender den desillusionerede Magneto tilbage for endeligt at få mutanterne gjort til overherrer.
Trailer:

X-Men: Apocalypse – den niende film i serien om X-Men og samtidig også efterfølgeren til filmen X-Men: Days of Future Past

Den amerikanske superheltefilm fra 2016 er instrueret af Bryan Singer, og har blandt andre James McAvoy (som Professor Charles Xavier), Michael Fassbender (som Erik Lehnsherr / Magneto) og Jennifer Lawrence (som Raven / Mystique ) på rollelisten. Filmen er efterfølger til ”Days of Future Past” og dermed også til de øvrige film om X-Men. Siden civilisationens oprindelse har Apocalypse været tilbedt som en gud. Han er den mest magtfulde mutant i Marvels X-Men univers. Apocalypse har langt flere kræfter end de øvrige mutanter, og han er både usynlig og udødelig. Apocalypse genopstår efter tusinder af år, og han er rystet over at se verden, som han oplever den, efter sit fravær. Han samler et hold af kraftfulde mutanter, som bl.a. tæller den hjerteløse Magneto, som også er Xaviers værste fjende. Apocalypse vil sammen med sit hold skabe en ny og ren verden med en helt ny verdensorden. Apocalypses ideelle verden er en verden, hvor mennesket tilbeder hans race som guder. Og hvis ikke de vil det, vil han udslette alle mennesker. Apocalypse ser sig selv som regent i denne verden. Hele klodens skæbne hænger i en tynd tråd, og sammen med Professor X må Raven lede et helt nyt hold af unge X-Men for at stoppe kampen, og redde menneskeheden fra total undergang.

Vidste du at?

Trivia

Den sang, der bliver spillet, når Apocalypse finder Angel, er med heavy metalbandet Metallica. Sangen hedder "The Four Horsemen" og stammer fra Metallicas debutalbum "Kill 'Em All" fra 1983.

Goofs

Selv om filmen finder sted omkring januar 1983, kan man se, at Nightcrawler har den ikoniske, røde og sorte jakke fra Michael Jacksons musikvideo til sangen Thriller på i filmen. Men Michael Jacksons musikvideo blev ikke frigivet før i december 1983, og eftersom jakken blev designet specielt til musikvideoen, er der slet ingen mulighed for, at Nightcrawler kan have haft en jakke magen til jakken fra Thriller på det tidspunkt.

Citat

Apocalypse: “Everything they've built will fall! And from the ashes of their world we'll build a better one!”

X-Men: Apocalypse – endnu en spændende film i serien om mutanter og superhelte

Gå ikke glip af den niende film i serien om superheltene X-Men. Måske har du allerede set de 8 forgående film? Du kan se, eller gense dem på Blockbuster. Serien vil ikke føles komplet, før du har set dem alle sammen. Køb, eller lej dem på http://blockbuster.dk/. Når du vælger at købe filmene, kan du se dem igen og igen. Og måske kunne det være en ide for dig og dine venner at bruge en hel weekend og sammen se de mange film om mutanterne og superheltene i rækkefølge. Og forestil dig en afslutning, I kan få på jeres X-Men weekend, når I sammen ser den seneste, nye film i serien, X-Men: Apocalypse. Blockbuster er jeres vej til en afslappende og spændende filmweekend i selskab med alle superheltene fra X-Men.

Læs mere om X-Men: Apocalypse
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 2 timer 21 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.0

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer