Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Wonder Woman

2 timer 16 minutter
7.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
På amazone-krigernes ø Themyscira trænes den unge prinsesse Diana til at blive den stærkeste af sin slags. Men da piloten Steve nødlander i sit fly uden for øens kyst, bringes balancen i uorden. Steve fortæller om verdenen udenfor, der plages af rædslerne fra 1. Verdenskrig, og Diana beslutter sig for at hjælpe den amerikanske soldat med at vinde kampen mod den tyske fjende. Selvom hendes kræfter er mennesket langt overlegne, må amazone-prinsessen se sin hidtil ukendte skæbne - og værste fjende - i øjnene.
Trailer:

Wonder Woman - historien om superheltindens fortid

Her er filmen, der følger historien om superheltinden, inden hun blev kendt under navnet Wonder Woman. Vi følger Diana (spillet af Gal Gadot), der er prinsesse af amazonerne. Amazonerne er kvindelige krigere, som bor på øen Themyscira. Diana vil ligeledes gerne være kriger, men hendes mor, dronning Hippolyta (Connie Nielsen), forbyder Diana at træne. I et forsøg på at fortælle Diana, hvad hun skal og ikke skal gøre, fortæller Hippolyta historien om Ares: Krigsguden, som kan manipulere mennesker til at slås mod hinanden. Det eneste, der kan stoppe Ares, er et mægtigt sværd, som amazonerne har på øen. Men selvom Hippolyta ikke vil have, at Diana skal blive kriger, begynder Diana alligevel at træne. En dag styrter et fly ned i vandet udenfor Themyscira. Diana redder flyets eneste pilot, Steve (Chris Pine), fra at drukne. Det viser sig bare, at der er nogen, der er efter Steve: Og det er tyskerne. De angriber øen, men amazonerne besejrer dem. Steve fortæller Diana, at der lige nu foregår en stor krig mellem flere parter af verden: Det er Første Verdenskrig. Da Diana hører om krigen, er hun overbevist om, at det er Ares, der står bag krigen. Hun tager det mægtige sværd, som kan besejre Ares, og sammen med Steve drager hun væk fra Themyscira. Men kan Diana stoppe krigen alene? Hvordan ved hun med sikkerhed, hvem Ares er? Og hvad skal der egentlig til for at besejre så stærk en gud?

Vidste du at?

Trivia

Wonder Woman filmen er den første film i tolv år, som har en kvindelig superhelt i hovedrollen. Sidste film, hvor hovedpersonen var en kvindelig superhelt, var filmen Elektra fra år 2005. Derudover er Wonder Woman instrueret af instruktøren Patty Jenkins.

Goofs

En af Steves venner, Charlie, synger en sang på en cafe i den lille landsby: "I'll Walk Beside You." Sangen blev skrevet i år 1939 og var meget populær under Anden Verdenskrig - men filmens plot finder sted under Første Verdenskrig.

Citat

"I can save today. You can save the world." "I will fight for those who cannot fight for themselves." "It's about what you believe. And I believe in love. Only love will truly save the world." "You have been my greatest love. Today, you are my greatest sorrow."

Wonder Woman - se den hos BLOCKBUSTER

Wonder Woman er en film, der vil underholde dig fra start til slut, og som både vil få dig til at grine og føle med karaktererne. Vil du vide, hvordan det vil gå Diana og Steve i deres kamp for freden, så køb Wonder Woman eller lej Wonder Woman hos BLOCKBUSTER. Her er der et stort udvalg af nye premiere film og serier. Du betaler kun for det, du vil have, så du behøver ikke et dyrt abonnement for at se en god film eller en ny serie. Og det er lige præcis sådan, som vi kan lide det!

Wonder Woman er en anmelderrost film, som handler om krig, kærlighed, og hvordan man skelner mellem god og ond. Der er plads til både latter og tårer og anerkendelsen af, at alting ikke altid er, som det ser ud.

Læs mere om Wonder Woman
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 16 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer