Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Why Him?

1 timer 47 minutter
6.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Da den kærlige, men overbeskyttende far Ned tager familien med for at besøge deres ældste datter på universitetet, bliver han pludselig konfronteret med sit værste mareridt. Hans datter har fundet sammen med Laird - en velmenende, men socialt akavet nørd af en IT millionær. Han har absolut intet filter i forhold til omverdenen, og den lidt snerpede Ned synes ikke, at Laird har meget potentiale som svigersøn. Neds panik bliver kun større, da han finder ud af, at Laird rent faktisk overvejer at fri til hans datter.
Trailer:

Why Him? er en sjov romantisk komedie, hvor en desperat far forsøger at forhindre sin datter i at gifte sig med sin stenrige kæreste, spillet af James Franco i hovedrollen som Laird Mayhew.

John Hamburg underholder på ny med Why Him?

Filminstruktøren, John Hamburg, er manden bag både Meet the Parents samt Meet the Fockers. Han har tidligere bevist, hvordan han kan skabe sjove familiekomedier, og han gør det på ny med Why Him? fra 2016. Her er det Bryan Cranston (Little Miss Sunshine), som spiller Ned Fleming, en bekymret far, som vil gøre alt for, at Laird ikke ender med at gifte sig ind i familien. Udfordringen er, at datteren Stephanie (Zoey Deutch) er håbløst forelsket i sin hipster-kæreste, som er attraktiv, sjov og har sit eget succesrige firma i Silicon Valley. Det lyder egentlig alt sammen meget godt, problemet er bare, at Laird ikke har noget filter, og hans handlinger falder ikke ligefrem i den kommende svigerfars smag. Gør dig klar til en hylende morsom komedie med nogle af de sjoveste amerikanske skuespillere og skuespillerinder. Den altid underholdende Megan Mullally (Will & Grace) spiller rollen som Stephanies mor Barb, Adam DeVine (Pitch Perfect) spiller endnu et tech-geni og filmen har endda også Kaley Cuoco (Big Bang Theory), som lægger stemme til en alternativ udgave af Apple's Siri. Filmens soundtrack er en god blanding af de gode gamle 70'er hits blandt andet Eagles og KISS, og det yngre publikum kan danse med til Machine Gun Kelly samt Jason Derulo. Gå ikke glip af denne sjove julefilm, som kan nydes hele året rundt.

Vidste du at?

Trivia

Filminstruktøren, John Hamburg, har kendt James Franco længe, da han var hans lærer på New York University i gamle dage. Hamburg gav skuespillerne frie tøjler til at improvisere, og flere scener var ikke en del af manuskriptet i første omgang, men blev en del af filmen p.g.a. skuespillerne.

Goofs

Kvikke hoveder har lagt mærke til, at i den scene, hvor Stephanies forældre tager tilbage til Michigan (USA), så skal det forestille, at de lander i et United Airlines DC-10 fly, men det udgik fra United Airlines allerede i 2001.

Citat

"I mean, what in God's name is a double dicker?" "Turns out her boyfriend is this internet zillionaire" "Because of his influence your mother is smoking marihuana" "I am going to take this octopus down" "Motherfucking *Fleming's* are in the house! YES!"

Lej eller køb Why Him? til den perfekte tøseaften

Denne sjove julekomedie er et godt valg til en filmaften hele året rundt. Det foregår alligevel i solrige Californien, så et af de mest højtidlige øjeblikke er, når James Francos karakter får tatoveret familiens julekort på ryggen. Se dette og alle de andre sjove øjeblikke allerede i dag, hvis du skaffer filmen via BLOCKBUSTER. Køb Why Him? hvis du elsker tøsefilm og bare må eje den! Lej Why Him? hvis du og vennerne først vil se filmen, før du tager beslutningen, om du vil købe den! Vi kan dog allerede afsløre, at du stensikkert vil grine hele vejen igennem!

Læs mere om Why Him?
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 47 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer