Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

White Collar

Sæson 5
13 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Rollerne byttes om i sjette sæson af den kritikerroste serie. FBI agenten Peter Burke anklages for at have myrdet en senator. Neal Caffrey er fast besluttet på at rode bod på den uretmæssige anklage og finde på en løsning, hvilket megt vel kan betyde, at han må opsøge sine rødder i det kriminelle net, - og indgå en aftale med djævelen selv!
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: At What Price

Peter er fængslet sigtet for mord, og hvert ??bevis der peger på ham, for mordet på senator Pratt. Neal prøver alt for at få renset Peters navn, og få ham frikendt.

2: Out of the Frying Pan

Peter tildeler Neal en ny sag, han skal undersøge et online sort marked, men Neals loyalitet bliver testet, da han at opdager sporet kan føre til Mozzie.

3: One Last Stakeout

Efter at have løst en sag. Forfalsker Peter endnu en død FBI-agent, for at lokke Neal til at fortælle om sine nuværende ulovlige planer.

4: Controlling Interest

Peter sender Neal undercover for at undersøge en psykiater, der mistænkes for at manipulere sine patienter til at begå røverier.

5: Master Plan

Neal må gå undercover som en butler for at afsløre en bedrager, der har til formål at arve en Manhatten families formue.

6: Ice Breaker

Neal og Peter leder efter en pasforfalsker fra Rusland, der forfalsker amerikanske pas.

7: Quantico Closure

Mens Neal dykker længere ned i mysteriet om Codex, tager Peter på en klassificeret spionage sag med en FBI-agent, hans ex-kæreste.

8: Digging Deeper

"Neal og Peter tage på en hidtil uset inddrivelse af aktiver, for ""Museum of Natural History"", for at finde et stjålet Tyrannosaurus Rex skelet og dens æg."

9: No Good Deed

Peter bliver smidt tilbage til en uløst tyveri sag, der bekymrer Neal - fordi det er Neal der har begået tyveriet.

10: Live Feed

Hagen bliver snuppet af FBI for en forfalskning. Hagen tager Agent Burke med sig for at afsløre sin forbindelse til Neal, men pludselig bliver Hagen skudt af en person, der menes også at have skudt Siegel.

11: Shot Through the Heart

Da Neal og Peter går efter en snigmorder, bliver sagen pludselig personlig, da de indser at dette kan være den samme person, der har været på nakken af Neal.

12: Taking Stock

Da en spionage sag har personlige forbindelser til Neal, rekrutterer Peter Diana fra barselsorlov, til en undercover sag på en korrupt børsmægler.

13: Diamond Exchange

Neal og Peter er oppe mod en kriminel superskurk, for at finde en uvurderlig skat, der siges at være gemt i New York.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer