Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Westworld

Sæson 1
10 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
I den futuriske fantasipark Westworld afviger en gruppe såkaldte androideværter fra deres programmørers omhyggeligt planlagte forløb gennem et foruroligende og afvigende adfærdsmønster. Westworld præsenterer en række fremragende skuespillere anført af Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton og Jeffrey Wright samt danske Sidse Babett Knudsen. Serien er inspireret af filmen fra 1973, der blev skrevet og instrueret af Michael Crichton, og tv-udgaven er skabt af Jonathan Nolan og Lisa Joy.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: The Original

Seriens premiere. En ny dag udspiller sig i Westworld, en enorm, afsides forlystelsespark, hvor gæster betaler store summer for at opleve western-eventyr med androideværter, og programmørerne bekymrer sig over afvigende adfærd efter en omkodning.

2: Chestnut

Et par gæster, den debuterende William og stamgæsten Logan, ankommer til Westworld med forskellige forventninger og dagsordener. Bernard og chefen for kvalitetskontrol, Theresa Cullen, diskuterer, om en nylig afvigelse blandt værterne kan sprede sig.

3: The Stray

En omstrejfende vært forsvinder i bakkerne. Teddy får en ny baggrundshistorie, der får ham til at jage en ny skurk.

4: Dissonance Theory

Manden i sort finder en ledetråd til labyrinten. Maeve plages af et tilbagevendende syn.

5: Contrapasso

Dolores og Williams hyres til en farlig mission i byen Pariah, der præges af synd og sex. Manden i sort får en uventet fælle.

6: The Adversary

Maeve charmerer Lutz. Elsie afslører noget, der kan være sabotage. Manden i sort og Teddy rager uklar med en gruppe soldater.

7: Trompe L'Oeil

Dolores og William begiver sig ind i farligt terræn. Maeve overbringer et ultimatum. Bernard overvejer sit næste træk.

8: Trace Decay

Bernard plages af en ordre. Maeve forsøger at ændre sin programmering. Teddy plages af dystre minder.

9: The Well-Tempered Clavier

Dolores og Bernard kommer i kontakt med deres fortid. Maeve giver Hector et dristigt forslag. Teddy når frem til en indsigt, men den har sin pris.

10: The Bicameral Mind

Sæsonens finale. Ford afslører sit markante, nyt plot. Efter at have fået nye oplysninger af Bernard og Manden i Sort accepterer Dolores, hvem hun er. Maeve påbegynder sin plan om at bryde ud, mens Westworld står over for en større omvæltning.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer