Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Wayward Pines

Sæson 2
10 afsnit
Ned til: Køb 159,-

Pris som konfigureret: 159 ,-

Pris som konfigureret: 159 ,-

Handling:
Anden sæson udspiller sig efter de chokerende begivenheder i første sæson, hvor beboerene i Wayward Pines nu lever under og kæmper imod et jernhårdt livstils- og regelsæt, som håndhæves af de unge mennesker i 'første generation'. Dr. Theo Yedlin - en ny beboer i Wayward Pines - vågner op fra sin langvarige dvale og befinder sig selv i midten af dette oprør, mens han forsøger at forstå, hvad Wayward Pines virkelig er, og for at bidrage til at bevare den truede menneskelige race.
Ned til: Køb 159,-

Pris som konfigureret: 159 ,-

1: Enemy Lines

Dr. Theo Yedlin - en ny beboer i Wayward Pines - vågner op fra sin påtvungne dvale og finder sig selv midt i et oprør mellem unge Første Generations lovhåndhævere og en oprørsgruppe. Han forsøger at forstå, hvad Wayward Pines virkelig er, og med at bidrage til at bevare den truede menneskelige race. CJ Mitchum, en original beboer i Wayward Pines og en historiker med omfattende viden om byens komplekse rødder, er måske den person, der kan skabe en unik bro mellem den nuværende udgave af Wayward Pines og den tidligere udgave. Megan Fisher er ansvarlig for den videnskabelige forskning der gennemføres på tilfangetagne Abbies, og er stadig dybt involveret i udviklingen af Første Generations hjerter og sind for, - i hendes optik, - at redde menneskehedens fremtid.

2: Blood Harvest

Theo lærer sandheden at kende og hans formål med at være i Wayward Pines. CJ står i spidsen for et vitalt og potentielt dødbringende projekt uden for hegnet.

3: Once Upon a Time in Wayward Pines

Sygeplejerske Pam dukker op som en dødelig trussel mod byen. Jasons fortid bliver kendt i byen.

4: Exit Strategy

Xander vender tilbage til Wayward Pines med en uventet gæst. CJ fører en modig gruppe på en ekspedition ud over hegnet.

5: Sound the Alarm

Oprettelsen af Wayward Pines bliver afsløret. Megan eksperimenter på den første kvindelige Abby. Frank beskæftiger sig med personlige kampe.

6: City Upon a Hill

Byens fødevareforsyning er kritisk lav efter, at nogle Abbies angriber CJ og høsterne. Theo er i stand til at opbygge en improviseret kontaktenhed.

7: Time Will Tell

CJ reflekterer over sit liv og det store ansvar han har haft gennem århundreder. Theo og Megan er uenige over Abbiernes intelligensniveau.

8: Pass Judgment

Theo henvender sig til Hassler for at fange Margaret. Xander har en konfrontation med Rebecca om hendes tilstand.

9: Walcott Prep

Pilcher mindes, hvordan han fandt sine udvalgte. Jason tager en beslutning med fatale konsekvenser. Theo og Xander må lægge deres uoverensstemmelser til side, for at stoppe ham, før den menneskelige race er tabt.

10: Bedtime Story

Theo er tvunget til at træffe en beslutning, der potentielt kan besegle menneskehedens skæbne.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer