Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

War Dogs

1 timer 50 minutter
7.1
Fra: Køb 39,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 39,-
Trailer:
Handling:
De to gamle skolekammerater David Packouz og Efraim Divelori bor i Miami, da USA indleder den første Golfkrig i Irak. De to finder hurtigt på at udnytte et ikke særligt velkendt regeringsinitiativ, der tillader små virksomheder at byde på store amerikanske militærkontrakter. De begynder beskedent i det små, men snart begynder pengene at rulle ind, og vennernes levestandard går tilsvarende i vejret. Men da de lander en $300 millioner-kontrakt om at levere våben til det afghanske militær, går det efterhånden op for dem, at de måske har gabt over mere end de kan sluge. Ikke mindst da kontrakten bringer dem i farlig nærkontakt med en række overordentligt skumle typer. War Dogs er baseret på virkelige hændelser.
Trailer:

War Dogs - en historisk komedie om våbenhandel i USA

War Dogs (2016) er baseret på en virkelig historie om de to våbenhandlere, David Packouz og Efraim Diveroli, to venner i 20’erne, der under krigen i Irak forsyner det amerikanske militær med våben - et arbejde der viser sig at være velbetalt, men også placerer de to unge mænd i en gråzone, hvor de ikke kan bunde. Filmen er instrueret af Todd Phillips, der er kendt for at have produceret den populære komedie-trilogi The Hangover (2009-2013), og har Jonah Hill (21 Jump Street) og Miles Teller (Whiplash) i hovedrollerne som Efraim og David. Den rigtige David Packouz medvirker også i filmen, hvilket skaber en fantastisk reference til de virkelige hændelser. Med Todd Phillips, Jonah Hill og Miles Teller er War Dogs den perfekte blanding mellem komedie, action og drama, som uden tvivl får én til at opleve både latter, nerver og spænding. Filmen giver et indblik i en hændelse, der ikke ligger mange år tilbage, nemlig USA’s deltagelse i krigene i Mellemøsten, og giver et frisk pust til historien om, hvilke kræfter, der gør sig gældende, når der føres krig. Historien om David og Efraim er, i det store og hele, bare en lille fortælling, men det er uden tvivl en historie, der, med fremragende skuespil og et godt plot, giver både et seriøst og underholdende indblik i en del af verdenshistorien.

Vidste du at?

Trivia

Filmen refererer gennemgående til den ikoniske film Scarface. Dels er filmens poster en parodi på Scarface-posteren fra 1983, men dertil kommer, at Jonah Hill er født det samme år, som Scarface kom på markedet. Jonah Hill deler i øvrigt fødselsdag med sin karakter, Efraim Diveroli. Da Diveroli afslog muligheden for at mødes med Jonah Hill op til filmen, kommenterede Hill følgende i pressen, “I’m used to it. If a person is aggressively against me playing them, it’s probably a good sign.”

Goofs

Som sagt bliver der i høj grad refereret til Scarface (1983) i filmen, hvilket synes at ske ud fra en idé om, at det er en af den virkelige Efraims favoritfilm. I virkeligheden var Efraim Diveroli besat af Lord of War fra 2005, ikke Scarface.

Citat

David Packouz: “They called guys like us war dogs. Bottom feeders who make money off war without ever stepping foot on the battlefield. It was supposed to be derogatory, but... we kind of liked it.”

War Dogs - en film om våbenhandlens skyggeside

Er du klar til en oplevelse, du ikke vil fortryde? Så køb eller lej War Dogs hos Blockbuster i dag. Helt uden abonnement kan du hente filmen, og opleve et humoristisk værk præget af action og virkelige hændelser. Med storslåede skuespillere som Jonah Hill og Miles Teller, er der ingen tvivl om, at War Dogs er en film, du vil se igen og igen - ligegyldigt om du er alene eller i selskab med dine venner. Holdet bag filmen har ikke bare leveret et filmisk værk, men en oplevelse, der giver indblik i et omdiskuteret emne - alt sammen på humoristisk og underholdende vis!

I War Dogs oplever vi unge David Packouz og Efraim Diveroli i færd med at begive sig ud på eventyr som våbenhandlere - et eventyr rigt på penge, men med en skyggeside de to mænd snart skal få at mærke.

Læs mere om War Dogs
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 50 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 39,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.1

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer