Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Virgin Mountain

1 timer 32 minutter
7.5
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
43-årige Fúsi er svært overvægtig og bor hjemme hos sin mor og hendes nye kæreste. Fúsi lever et simpelt og rutinepræget liv med et trivielt arbejde i lufthavnens bagagehåndtering, begrænsede sociale udfoldelser og en stor interesse for miniaturefigurer i 2. Verdenskrigs-tema. Men da han til sin fødselsdag modtager et gavekort til et linedance-kursus, forandres alt. Fúsi møder den udadvendte, sprudlende Sjöfn, og det bliver starten på et særligt forhold, der lærer den indadvendte mand helt nye facetter af livet.
Trailer:

Virgin Mountain - En overaskende kærlighedsfilm af den islandske instruktør Dagur Kári

Fúsi(Gunnar Jónsson), som er hovedperson i Virgin Mountain, er en 43-årig overvægtig, islandsk, mandlig enspænder, der stadig bor hjemme hos sin meget dominerende mor. Fúsi er jomfru og lever et rutinepræget og struktureret liv med et job, hvor han læsser kufferter op på bagagebåndet i lufthavnen i Reykjavik. Kollegaerne mobber ham, og hans liv ser i det hele taget lidt følelsesløst og trist ud. Han har det faktisk bedre i selskab med legetøj, end han har i selskab med mennesker. Og det kan nemt opfattes som om, han ikke helt har passeret skellet mellem barn og voksen. Fúsi bevæger sig ikke mere end højst nødvendigt. Han spiser kun den morgenmad, han kan nå uden at rejse sig fra sin stol. Fúsi har tidligere været dømt af hele samfundet omkring ham, fordi han i sin godhed og naivitet har leget meget med overboens datter. Han er ikke god til at dyrke social omgang generelt, men han har både glæde og fornøjelse af samværet med overboens datter. Det bliver i lokalsamfundet dog opfattet som om, han har helt andre og mere seksuelle bagtanker, og det gør Fúsis liv til en endnu større udfordring. Men en dag forærer Fúsis mors kæreste ham et kursus i linedance, og det bliver begyndelsen på at lære at leve et selvstædigt voksenliv. Og da han samtidig møder den kvindelige, blonde blomsterhandler Sjöfn (Franziska Una Dagsdóttir), indleder han en rejse mod at lære om livsduelighed og kærlighed.

Vidste du at?

Trivia

Franziska Una Dagsdóttir, som spiller rollen som Hera, faktisk er datter af instruktøren af filmen, Dagur Kári. Ifølge Kári måtte Franziska til casting på filmen helt på lige fod med alle andre for at få rollen som Hera.

Ved Sarajevo Film Festival rejste tilskuerne sig op og klappede, da Fúsi endelig fandt sig en kæreste. Det gav mange af tilskuerne en rigtig god oplevelse, og det medførte mange store, glade smil, at han finder kærligheden og begynder sin store forvandling fra barn til voksen.

Anmelderne skrev

”Virgin Mountain stjæler dit hjerte” – lød det fra AOKs anmelder. Og Information skrev: ”Social realisme uden sløjfer. Sjov, rørende og uden at komme med nemme løsninger.”

Læring

Carpe Diem er nok det udtryk, der beskriver filmen bedst. Du sidder i hvert fald tilbage med en påmindelse om, at du skal huske at gribe livet og chancerne, når de er der.

Virgin Mountain – en film om kærlighed og alder

Lej Virgin Mountain hos Blockbuster. Du kan også købe den rørende film, så du har mulighed for at se den igen. Og hvem vil ikke gerne se en kærlighedsfilm mere end én gang? Virgin Mountain er i hvert fald værd at se flere gange. Du vil helt sikkert komme til at holde af Fúsi, når du lejer eller køber filmen på http://Blockbuster.dk. Virgin Mountain er blot én i en lang række af mange sjove, spændende, interessante og ikke mindst romantiske kærlighedsfilm, du kan leje eller købe hos Blockbuster.

Læs mere om Virgin Mountain
Fra: Køb 19,-

Se også disse titler

Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 7.5

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer