Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Villads fra Valby

1 timer 18 minutter
5.6
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
6-årige Villads har første skoledag efter en hyggelig sommer med sin mor, far og to søstre. Han er fantasifuld, god til at lege og ikke altid lige god til at følge de voksnes regler, hvilket betyder, han tit løber ind i problemer. Som om det ikke var nok, skal han nu også til at tage stilling til de nye venner ovre i skolen, en sød pige og hans nye klasselærer, der ikke ser verden i helt samme højde som Villads. Villads fra Valby er baseret på Anne Sofie Hammers populære børnebogserie af samme navn.
Trailer:

Villads fra Valby - komedie for store og små

I det gule hus bor Villads sammen med sin mor, sin far og sine to søstre Amalie og Emma. Villads er 6 år og efter sommerferien skal han starte i børnehaveklasse. Villads er sød dreng med masser af fantasi og energi. Og han er ikke fræk med vilje. De voksne forstår bare ikke altid at Villads prøver at hjælpe andre og gøre gode gerninger. De voksne laver så mange regler, som Villads ikke forstår og så får han skæld ud igen. Det Villads synes er sjovest, bryder de voksne sig mærkelig nok ikke om. Villads elsker at lege, især med naboen Frida, så Villads har bestemt ikke travlt med at komme i skole. Måske fordi hans skoletrætte storesøster Amalie heller ikke ligefrem er den bedste reklame for det der skoleliv. Men skoleåret starter, og her åbner sig en helt ny verden for Villads. Her lærer Villads at spille rollespil og han får nye venner. I skolen får Villads også sit første kærestebrev, men det er svært, når man bare er 6 år og endnu ikke har lært at læse. Villads fra Valby er baseret på børnebogsserien af samme navn, skrevet af Anne Sofie Hammer. Filmen er en sjov, positiv og underholdende familiekomedie om en helt almindelig dansk familie med en helt almindelig frisk og rødhåret dreng Villads, der faktisk bare gerne vil have lov til at lege.

Vidste du at?

Trivia

Villads fra Valby spilles af Danmarks barnestjerne Luca Reichardt Ben Coker, der ikke er fra Valby, men fra Hvidovre. Luca Reichardt Ben Coker fik sin spillefilmsdebut i 2014, hvor han spillede Grunk i Krummerne: Alt på spil. Før det havde han lavet reklamefilm for blandt andet Fætter BR og Lego.

Goofs

Villads' far spilles af Frederik Meldal Nørgaard, der faktisk også har instrueret filmen og skrevet manuskriptet i samarbejde med Kristian Ibler, der også selv er med i filmen som skolelæren Jesper. Kristina Ibler er kendt fra flere danske børnefilm, blandt andet Bøllebob fra 2010.

Citat

Amalie: Jeg hader skole. Villads: Så er det godt vi stadig har ferie. Jesper: Hvad hedder det land, jeg peger på nu? Villads: Afrika er ikke et land. Mor: Har det været en god første skoledag? Villads: Ja, Nu behøver jeg ikke komme derhen igen.

Villads fra Valby - underholdning for hele familien

Lej Villads fra Valby, når familien skal samles om en sjov, positiv og underholdende film om en helt almindelig dansk familie med en helt almindelig frisk og rødhåret dreng Villads, der aldrig laver ballade med vilje, men som altid kommer i klemme mellem de voksnes mange regler. Køb Villads fra Valby, hvis dine børn også holder af at gense de samme gode filmoplevelser igen og igen. Med Villads fra Valby er der garanteret god familievenlig underholdning for både store og små.

Villads fra Valby laver aldrig ballade med vilje. Han er en dreng på 6 år som elsker at lege, og som sådan set ikke har så travlt med at komme i skole.

Læs mere om Villads fra Valby
Fra: Køb 19,-
Bedømmelser
Brugernes vurdering:
IMDB: 5.6

Brugernes anmeldelser

13/07/2017 : Helene Eriksen
mega god film
den er mega god

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer