Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Vikings

Sæson 401
10 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Tag med på endnu en gribende rejse ind i vikingernes barske verden, som er fyldt med nervepirrende action, stærke karakterer og spændende fortællinger. Kong Ragnar vender tilbage fra kamp og er alvorligt syg. Han er modløs på grund af ægteskabet med Aslaug og udfordringer med sine sønner og søger derfor selskab hos slaven Yidu. I mellemtiden bliver en trodsig Rollo i Frankia, Dronning Kwenthrith planlægger at genvinde Mercia, og den gådefulde Harald Finehair dukker op. Til sidst kaster Ragnar og Rollo sig ud i en nådesløs kamp, som skal definere deres eftermæle. Denne volumen indeholder de første 10 afsnit af Vikings - sæson 4.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: A Good Treason

Vikings - sæson 04 er inddelt i to volumens. Der er 10 afsnit i volumen 1. Mens Ragnar ligger i sin sygeseng i Kattegat, udfolder begivenheder uden for hans kontrol.

2: Kill the Queen

Mens Ragnar og Floki strides i Kattegat, forsøger Rollo i Paris at få sin nye brud, prinsesse Gisla, over på sin side. Bjorns evner til at overleve i vildmarken kommer på en prøve.

3: Mercy

Ragnar fortæller Floki om en høj pris, han har betalt for sine handlinger. Mens Floki forbliver i fangenskab, anbefaler en mystisk gæst Ragnar at udvise nåde. I det intrigefulde franske hof finder Rollo en usandsynlig allieret i grev Odo.

4: Yol

Flammerne fortærer højtidens brændeknude i den store sal i Kattegat, og selvom Floki må opholde sig udenfor i kulden, bydes andre gæster ind, deriblandt en norsk konge og Bjorn, der har selskab af en ny partner, som vi har mødt før.

5: Promised

Der er forræderi i luften ved hoffet i Paris og Wessex, da Odos betroede lægger planer mod ham. Egbert indvilger i at støtte Kwenthrith i Mercia, men er han loyal? Yidu deler mere af sin historie til Ragnar, men der er stadig skjulte sandheder.

6: What Might Have Been

Ragnar bekendtgør endnu et togt mod Paris til Tinget i Kattegat, og selvom flåden skades af en storm, venter den største udfordring for vikingerne forude i Paris, hvor Rollo venter.

7: The Profit and the Loss

I England afsløres kong Ecberts ambitioner, da han planlægger at overtage Mercias krone. På samme tid uden for Paris angriber vikingerne med en anseelig styrke, men kan de bryde gennem Rollos forsvar?

8: Portage

Vikingernes nederlag sår tvivl om Ragnars lederevner, mens de evakuerer deres lejr og trækker sig bort langs floden. Ragner forklarer sig ikke, før han beordrer strandsætning af flåden ved en klippevæg, hvor han afslører en sindrig plan.

9: Death All 'Round

Vikingernes anstrengelser lønner sig endelig, da de tæt på Paris atter sætter bådene i vandet. Men denne gang har de nogle interessante tilføjelser, som Floki har skabt.

10: The Last Ship

Et voldsomt slag mellem vikingerne og franskmændene kulminerer i en kamp mellem Ragnar mod Rollo, og udfaldet afgør de to brødres skæbner.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer