Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Vikings

Sæson 3
10 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Gør dig klar til endnu flere kampe og plyndringer i en fortid fyldt med hævn, begær og nervepirrende erobringer i tredje sæson af Vikings. Ragnar, Rollo, Lagertha og Bjorns gribende familiesaga fortsætter. Loyale støtter kommer under mistanke, og blodbånd bliver testet. Ragnar, som nu er konge over sit folk, er fortsat en rastløs vandrer, som leder sin gruppe af nordiske krigere ud på episke eventyr fra Essex' kyster til den mytiske by Paris. Men chokerende forræderi og skjulte farer sætter Ragnars mod og styrke på prøve som aldrig før.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Mercenary

Ragnar og Ladgerdas flåder afsejler atter Kattegat mod Wessex, og denne gang medbringer de en gruppe, der vil slå sig ned. Kong Egbert beværter nordboerne, og han fremsætter dem et tilbud.

2: The Wanderer

Ladgerda og Athelstan hjælper med at grunde vikingernes bosættelse i Wessex. Hårbard, en gådefuld vandringsmand ankommer i Kattegat, hvilket indfrir Aslaug, Sigis og Helgas ildevarslende drømme.

3: Warrior's Fate

Kong Egbert besøger den voksende vikingeby, da den første sæd er lagt i jorden. I den forbindelse må han afvise kritik fra højtstående adelsmænd. Styrkerne fra Wessex og vikingebyen drager i krig mod Mercia.

4: Scarred

Floke er vred over forbundet med Egbert, og han er fortørnet over den indflydelse, han synes, Athelstan øver over Ragnar. Prinsesse Cwenthryth foretager nogle beregnende politiske valg efter kampen ved Hill of the Ash i Mercia.

5: The Usurper

Flåden vender hjemad, men ulyksalige omstændigheder venter dem. Ladgerda erfarer, at hendes jarledømme er blevet hende frarøvet. Hun overtaler Ragnar til at ledsage hende til Hedeby for at genvinde titlen. Seeren har noget interessant i vente for Rollo.

6: Born Again

Nordboerne belaver sig på togtet mod Paris, og Rollo grubler over seerens spådom om hans skæbne. Ragnar hører om Æthelwulfs nedslagtning af bosætningen i Wessex, og Kalv ankommer i Kattegat med nye fæller og velkendte ansigter.

7: Paris

Vikingeflådens ankomst skaber panik blandt befolkningen i Paris. Byens forsvar ligger i kommandør grev Odos hænder, som føler sig sikker på, at byen er klar til angrebet.

8: To the Gates!

Vikingehæren går i bådene og Paris lukker portene, mens hæren forbereder sig på forsvaret anført af grev Odo. Vikingerne er fast besluttet på at komme gennem Paris' porte og indtage byen. De lader intet komme mellem dem og sejren.

9: Breaking Point

Vikingerne lægger alle kræfter i endnu et angreb på Paris. Kejser Karl ser sin bys vanskelige situation i øjnene, og han må træffe en svær beslutning. Samtidig i Wessex bliver Judith konfronteret med sin egen svære beslutning.

10: The Dead

Rollos skæbne kommer for dagen, og Bjørn træder til som leder. Med en sidste chance for at indtage Paris vover Ragnar og hans vikinger sig ud på en farlig færd.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer