Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Vikings

Sæson 2
10 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
I anden sæson af Vikings, indleder Ragnar og kong Horiks styrker deres kamp mod Jarl Borg, der får følgeskab af Rollo. Prinsesse Aslaug kommer til Kattegat med en overraskelse, der vil ændre alt... Fire fredelige år har Ragnar regeret som Earl. Tiden er inde til en umage alliance, i jagten på et fælles mål - et nyt angreb mod England.
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Brother's War

Slaget begynder med Ragnar og kong Horiks styrker imod Jarl Borg. Rollo slutter sig til Borg, og vikingesammenstødet sætter bror mod bror. Der kan kun være en vinder. Prinsesse Aslaug har en overraskelse med sig.

2: Invasion

Der er gået fire fredelige år med Ragnar som jarl. Tiden er kommet til en alliance om et fælles mål - et ny angreb på England. Et uvejr tvinger vikingerne ind på Wessex' strande, hvor Ragnar og hans mænd måske finder deres ligemænd.

3: Treachery

Vikingeangrebet på Wessex er i fuld sving og kong Ecbert står over for en helt ny slags fjende. Imens Ragnar har travlt med at overtage vesten, har Jarl Borg sine egne planer for Kattegats fremtid.

4: Eye for an Eye

Et møde mellem to mænd baner måske vejen for et kompromis, da Ragnar og Ecbert står ansigt til ansigt. Jarl Borg regerer nu over Kattegat og har det i et jerngreb, og Rolle er nu nødt til tage posten som leder, mens Ragnar er væk.

5: Answers in Blood

Lagertha og Ragnar slår sig atter sammen og kæmper side om side for at tilbageerobre Kattegat fra Jarl Borg. Aslaug må indse, at hendes profetier går i opfyldelse. Athelstan kæmper med sin tro, og Bjorn står atter over for et valg.

6: Unforgiven

Kong Horik vender tilbage til Kattegat med et overraskende forslag til Ragnar. Lagertha får en noget kølig modtagelse, da hun vender hjem til sin nye mand. Athelstan kæmper med sine indre dæmoner og bliver kong Ecberts fortrolige.

7: Blood Eagle

Ragnar og Horik rager uklar med hinanden over, hvad man skal gøre med Jarl Borg. Kong Aelle ankommer, og Ecbert øjner en ny alliance.

8: Boneless

Prinsesse Aslaugs seneste profeti går i opfyldelse, da hun atter forbereder sig på at føde. Ragnar, Horik og deres nye allierede Lagertha sejler mod Wessex. Ragnar og Horik har forskellige opfattelser af rejsens egentlige formål.

9: The Choice

Ragnars vikinger begiver sig mod kong Ecberts villa og får sig en ubehagelig velkomst. Efter et blodigt slag må begge parter overveje situationen.

10: The Lord's Prayer

Ragnar og kong Horik vender tilbage til Kattegat, hvor det endelige opgør mellem de to vikingeledere venter. Ragnar har sat sin lid til dem, der har støttet ham, og nu er tiden inde til at danne nye forbund.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer