Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Vikings

Sæson 1
9 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Vikings er historien om den heltemodige Ragnar Lothbroks vilde eskapader. Serien følger Ragnars forhold til vikingebrødrene og familien, imens han avancerer til vikingekonge. Udover at være en frygtløs kriger, er Ragnar hengiven overfor de nordiske guder - og myten fortæller, at Ragnar var direkte efterkommer af krigsguden Odin.
 • Udgivelsesår: 2013
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Rites of Passage

  Vikingernes verden vækkes til live, det sker i følgeskab med Ragnar Lothbrok - en kriger og bonde fra det 8. århundredes Skandinavien. Han drømmer om at skabe rigdom, men han vil gøre det ved at gå imod traditionen for plyndringstogter østpå.

  2: Wrath of the Northmen

  Scenen er sat for en rejse mod vest, Ragnar Lothbrok samler et mandskab, der er villig til at sætte livet på spil på opdagelsesrejse i et ukendt land. Earl Haraldsons frygt vokser, efter det bliver klart for ham, at tillid er svært at opbygge i en mørk tidsalder.

  3: Dispossessed

  Et kloster i Lindesfarne er på nippet til at få et godt førstehåndsindtryk af vikingernes stil. De indtager klostret med vold og terror, Ragnar, med sit mandskab, tømmer klostret for alt indhold, fra skatte til munkene, som kan sælges videre som slaver.

  4: Trial

  Vikingerne tager tilbage til England for at udforske den nye verdens rigdomme. Ragnar får nys om det. Med Earl Haraldsons tilladelse sejler han og mandskabet af sted? Men med om bord er også Earl Haraldsons spion.

  5: Raid

  I den store sal, Kattegat, læser en seer Earl Haraldsons fremtid og kan fortælle ham, at Ragnar Lothbrok gerne ser ham død. Det ubesvarede spørgsmål står hen, hvem holder guderne med?

  6: Burial of the Dead

  Ragnar, der er svag og stadig såret, bliver nødt til at opsøge Earl, efter det er kommet frem, at Rollo er blevet tortureret på Haraldsons befaling. De to mænd må mødes ansigt til ansigt og afgøre konflikten: Kun en mand vil vinde kampen og livet.

  7: A King's Ransom

  Tre vikingeskibe sejler op ad floden til hjertet af det østlige England, til Kong Aelles ejendom. Ragnar Lothbrok vil tilbyde fred mod løsepenge. Kong Aelle har andre planer.

  8: Sacrifice

  Den traditionelle pilgrimsfærd til Uppsalla, for at takke guderne, bevæger Ragnar, Lagertha og Athelstan. Ragnar trækker sig yderligere fra sin kone, men forsøger på rejsen at finde fred efter tabet af sin ufødte søn.

  9: All Change

  På Kong Horiks befaling samler Ragnar en gruppe, som kan følge ham til Gotaland for at afgøre en strid om land med områdets leder, Jarl Borg. I Kattegat spreder en plage rædsel i landsbyen, og folket søger Lagerthas hjælp til at mildne guderne.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer