Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Victoria

Sæson 1
8 afsnit
Ned til: Køb 79,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Pris som konfigureret: 79 ,-

Handling:
Denne serie dramatiserer en af Englands største dronninger, unge dronning Victorias første år på tronen. Jenna Coleman, kendt fra blandt andet Doctor Who, spiller den unge Victoria, der tager de første skridt fra at være en lunefuld teenager i hormonernes vold til at blive en respekteret monark. Dramaet udspiller sig rundt om det skandaløse venskab mellem Victoria og hendes første Statsminister, Lord Melbourne, - samt romancen mellem Victoria og hendes fætter Prins Albert.
 • Udgivelsesår: 2016
 • Censur:
  Ned til: Køb 79,-

  Pris som konfigureret: 79 ,-

  1: Doll 123

  I 1837 bliver den blot 18-årige Alexandrina dronning af Storbritannien og Irland. Den unge regent vælger at kalde sig Victoria og havner øjeblikkeligt i en magtkamp med sin mor, hertuginden af Kent, og dennes rådgiver, Conroy. Landets karismatiske premierminister, lord Melbourne, er heldigvis på Victorias side, men trods hans støtte og rådgivning roder den impulsive teenagedronning sig snart ud i en skandale.

  2: Ladies in Waiting

  Den purunge Victoria er blevet kronet som dronning. Hendes nærmeste fortrolige, lord Melbourne, er kommet i politisk modvind. Da han meddeler, at han vil træde tilbage som premierminister, er den unge monark sønderknust. Samtidig øjner Victorias onkel, lord Cumberland, og hendes mors rådgiver, Conroy, en chance for at skubbe den stædige dronning ud på et sidespor og overtage styret af landet.

  3: Brocket Hall

  Dronning Victoria bør gifte sig med sin fætter, Albert. Det mener i hvert fald hendes onkel, Leopold. Da Leopolds planer rygtes, får Victoria pludselig bejlere fra nær og fjern. De får alle den kolde skulder, og Leopold regner ud hvorfor. Den unge monark er forelsket i sin nærmeste fortrolige, premierminister Melbourne.

  4: The Clockwork Prince

  Victoria har besøg af sin fætter, prins Albert. Hendes onkel Leopold ønsker, at de to gifter sig, men det første møde mellem dronningen og prinsen falder ikke heldigt ud. På få minutter lykkes det Victoria og Albert at fornærme hinanden. Men allerede deres næste rendezvous går en hel del bedre...

  5: An Ordinary Woman

  Victoria og Albert planlægger at gifte sig, når han vender tilbage fra Tyskland. Men dronningens forsøg på at sikre sin kommende ægtemand en passende apanage bliver afvist af det britiske parlament. Det skaber spændinger mellem det unge par. Kan de nå at blive forsonet inden brylluppet?

  6: The Queen's Husband

  Det nygifte kongepars lykke trues, da Albert ydmyges af hertugen af Sussex i al offentlighed. At Albert er så misfornøjet, gør Victoria bekymret. Hun beslutter at bruge al sin snilde på at skaffe Albert den respekt, han fortjener. Men Albert har sin helt egen forestiling om, hvordan han kan bevise sit værd.

  7: Engine of Change

  Victoria er gravid. Chokket over nyheden bliver ikke mindre, da den unge monark tvinges til at udpege en rigsforstander, der skal regere, hvis hun dør i barselssengen. Victorias valg falder på prins Albert. Det er ikke populært blandt toryerne, for tænk, hvis dronningen dør. Skal Storbritannien så regeres af en tysker?

  8: Young England

  Victoria er højgravid. Albert og hendes mor forsøger at overtale hende til at holde sig i ro, men den unge dronning er rastløs og ønsker at vise sig for sit folk. Hun insisterer på at køre en tur, men det bliver en hårrejsende oplevelse.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer