Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Valle og Volmer

Sæson 1
6 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Valle og Volmer er søn og far. Men dermed ophører også ligheden med resten af Danmarks mandlige befolkning! For Valle og Volmer har et temmelig usædvanligt far-søn forhold. For det første kører Volmer altid Valle rundt i barnevogn på trods af, at Valle er langt over den gængse barnevogns-afvænnings-alder, og Volmers indlæringsmetoder, hvis man da kan kalde dem det, er efter almindelig forstand ikke just pædagogiske. Og hvem er det egentlig, der opdrager hvem? En rimelig absurd, men meget morsom og underholdende tv-serie for børn i alderen 3-87.
 • Udgivelsesår: 1994
 • Censur:
  Ned til: Køb 99,-

  Pris som konfigureret: 99 ,-

  1: Afsnit 1

  *AFSNIT 1* Valle og Volmer er søn og far. Men dermed ophører også ligheden med resten af Danmark's mandlige befolkning! For Valle og Volmer har et temmeligt usædvanligt far-søn forhold. For det første kører Volmer altid Valle rundt i barnevogn på trods af, at Valle er langt over den gængse barnevogns-afvænnings-alder, og Volmer's indlæringsmetoder, hvis man da kan kalde dem det, er efter almindelig forstand ikke just pædagogiske. Og hvem er det egentligt, der opdrager hvem? En rimelig absurd, men meget morsom og underholdende tv-serie for børn i alderen 3-87.

  2: Afsnit 2

  *AFSNIT 2* Valle og Volmer er søn og far. Men dermed ophører også ligheden med resten af Danmark's mandlige befolkning! For Valle og Volmer har et temmeligt usædvanligt far-søn forhold. For det første kører Volmer altid Valle rundt i barnevogn på trods af, at Valle er langt over den gængse barnevogns-afvænnings-alder, og Volmer's indlæringsmetoder, hvis man da kan kalde dem det, er efter almindelig forstand ikke just pædagogiske. Og hvem er det egentligt, der opdrager hvem? En rimelig absurd, men meget morsom og underholdende tv-serie for børn i alderen 3-87.

  3: Afsnit 3

  *AFSNIT 3* Valle og Volmer er søn og far. Men dermed ophører også ligheden med resten af Danmark's mandlige befolkning! For Valle og Volmer har et temmeligt usædvanligt far-søn forhold. For det første kører Volmer altid Valle rundt i barnevogn på trods af, at Valle er langt over den gængse barnevogns-afvænnings-alder, og Volmer's indlæringsmetoder, hvis man da kan kalde dem det, er efter almindelig forstand ikke just pædagogiske. Og hvem er det egentligt, der opdrager hvem? En rimelig absurd, men meget morsom og underholdende tv-serie for børn i alderen 3-87.

  4: Afsnit 4

  *AFSNIT 4* Valle og Volmer er søn og far. Men dermed ophører også ligheden med resten af Danmark's mandlige befolkning! For Valle og Volmer har et temmeligt usædvanligt far-søn forhold. For det første kører Volmer altid Valle rundt i barnevogn på trods af, at Valle er langt over den gængse barnevogns-afvænnings-alder, og Volmer's indlæringsmetoder, hvis man da kan kalde dem det, er efter almindelig forstand ikke just pædagogiske. Og hvem er det egentligt, der opdrager hvem? En rimelig absurd, men meget morsom og underholdende tv-serie for børn i alderen 3-87.

  5: Afsnit 5

  *AFSNIT 5* Valle og Volmer er søn og far. Men dermed ophører også ligheden med resten af Danmark's mandlige befolkning! For Valle og Volmer har et temmeligt usædvanligt far-søn forhold. For det første kører Volmer altid Valle rundt i barnevogn på trods af, at Valle er langt over den gængse barnevogns-afvænnings-alder, og Volmer's indlæringsmetoder, hvis man da kan kalde dem det, er efter almindelig forstand ikke just pædagogiske. Og hvem er det egentligt, der opdrager hvem? En rimelig absurd, men meget morsom og underholdende tv-serie for børn i alderen 3-87.

  6: Afsnit 6

  *AFSNIT 6* Valle og Volmer er søn og far. Men dermed ophører også ligheden med resten af Danmark's mandlige befolkning! For Valle og Volmer har et temmeligt usædvanligt far-søn forhold. For det første kører Volmer altid Valle rundt i barnevogn på trods af, at Valle er langt over den gængse barnevogns-afvænnings-alder, og Volmer's indlæringsmetoder, hvis man da kan kalde dem det, er efter almindelig forstand ikke just pædagogiske. Og hvem er det egentligt, der opdrager hvem? En rimelig absurd, men meget morsom og underholdende tv-serie for børn i alderen 3-87.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer