Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Valerian And The City Of A Thousand Planets

2 timer 12 minutter
6.5
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
I det 28. århundrede udgør Valerian og Laureline et team af specialagenter med ansvar for at holde orden i de menneskelige territorier. Under ordrer fra forsvarsministeren begiver de to sig ud på en mission til den usammenlignelige by Alpha - en stadig voksende metropol, hvor arter fra hele universet i århundrede har delt deres viden, intelligens og kultur med hinanden. I kernen af Alpha findes dog en dødbringende og en mørk kraft, som truer den fredelige tilværelse i de tusind planeters by. Valerian og Laureline må derfor gøre alt for at identificere truslen, og ikke blot redde Alpha, men sikre hele universets fremtid. Valerian And The City Of A Thousand Planets er baseret på den franske tegneserie, der på dansk har titlen Linda og Valentin. Den visuelt overdådige science fiction-film er instrueret af Luc Besson - manden bag bl.a. Det femte element.
Trailer:

Valerian And The City Of A Thousand Planets sender dig ud på et eventyr til en helt anden verden. En space-sherif og hans kvindelige partner skal redde en hel civilisation. Men måske er alt ikke helt som det ser ud!

Valerian And The City Of A Thousand Planets

Med Valerian And The City Of A Thousand Planets har Luc Besson igen formået at blande actionfilm og fransk filmkunst. Space-sheriffen Valerian og hans kompagnon, og store kærlighed, Laureline skal redde en civilisation, som er ved at gå under. Udgangspunktet er at den Internationale Rumstation (ISS) er blevet flyttet til det ydre rum. Her har beboere fra tusindvis af planeter taget bolig. Med så mange forskellige civilisationer sammen er der brug for en stærk politistyrke. Det er netop denne Valerian og Laureline er en del af. På vej ud på en ny mission får Valerian pludselig en drøm om en uskyldig og lavteknisk civilisation, som er ved at gå under. For at redde denne civilisation er det nødvendigt at skaffe en såkaldt "Mül"; en form for organisme, som de kun kan få fat på ved at rejse til den mest mørke del af universet, hvor der foregår lyssky børshandler, og her kommer de to helte ud for flere eventyr. Selvom Valerian har stor succes som lovhåndhæver, så går det mindre godt med at vinde Laurelines kærlighed! Gradvist kommer de to dog tættere på hinanden, da det viser sig, at de virkelig er nødt til at stole på hinanden - for muligvis kan de slet ikke stole på den civilisation, som de forsøger at hjælpe. Kan Valerian og Laureline finde ud af at navigere både i universets og kærlighedens store rum?

Vidste du at?

Trivia

Der er mere end 200 forskellige arter af aliens med i filmen. Filmen er baseret på tegneserien Valérian og Laureline, som er skrevet af Pierre Christin og illustreret af Jean-Claude Mézières. Luc Besson besluttede at filmen ikke skulle laves i 3D, da kamerateknikken var for omstændelig for hans filmstil.

Goofs

Da Bubble Dance (spillet af Rihanna) smider glasset falder citronen og frugten ud af hendes glas; men i næste scene er frugten tilbage i glasset. General Okto-Bar udtaler navnet på "Mül" på en hel række varierende måder i forskellige scener.

Citat

Laureline: Det er hele vores mission, som ikke giver mening, sir. Igon Siruss: Jeg kæmper også for en værdig sag; mig selv! Kommandør Arun Filitt: Enhver soldat vil altid vælge døden frem for ydmygelsen. Bubble Dance: Jeg kan hele Shakespeare udenad!

Valerian And The City Of A Thousand Planets

Køb Valerian And The City Of A Thousand Planets og se den på både computer og tablet og mobil. Tag på en rejse ligesom Valerian og lev dig ind i eventyret mens du selv er undervejs. Lej Valerian And The City Of A Thousand Planets og få muligheden for i 48 timer at rejse langt ud i universet sammen med Valeiran og Laureline. Hos BLOCKBUSTER er det muligt både og leje og købe film, som du ikke finder mange andre steder.

Læs mere om Valerian And The City Of A Thousand Planets
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 12 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Brugernes anmeldelser

  07/01/2018 : Anonym bruger
  Lidt skuffende, men ellers ok
  Måske jeg havde for høje forventninger. Halter på skuespillet. Historien er lidt tynd, men heldigvis har filmen masser af visuelle lækkerier og originale ideer.
  16/12/2017 : Tonni Hansen
  Ægte Sci-Fi eventyr
  Det er ægte Sci-Fi eventyr, og godt lavet.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer