Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Vaiana

1 timer 44 minutter
7.6
Køb 99,-

* Skal udfyldes

Køb 99,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* Vaiana lever et trygt liv på en polynesisk ø i Stillehavet. Hun er samtidig høvdingens datter og må for alt i verden ikke bevæge sig ud på havet. Alligevel er hun stærkt fascineret af det blå dyb, og da øens planter og havets fisk begynder at forsvinder, hænger det måske sammen med halvguden Maui. Maui har nemlig stjålet en magisk sten, der tilhører en mægtig havgudinde, og nu drager Vaiana ud på havet for at overtale ham til at levere stenen tilbage. Det bliver starten på en eventyrlig rejse for at genskabe naturens balance.
Trailer:

Vaiana lever trygt på en dejlig ø i Stillehavet. Men da halvguden Maui stjæler en magisk sten, begynder øens planter og havets fisk at forsvinde! For at genoprette den naturlige balance må den modige høvdingedatter ud på sit livs eventyr.

Tag med Vaiana på et fortryllende eventyr

Høvdingens datter, Vaiana, lever et vidunderligt liv i det historiske Polynesien. En tryg ø danner rammer om hende og hendes venners liv, der er fyldt med leg og glæde. Men pludselig begynder øens planter og havets fisk at forsvinde. Det viser sig at have forbindelse til halvguden Maui, der har stjålet en magisk sten. For den unge pige har havet altid været forbudt område, men for at bringe naturen i balance, må den eventyrlystne høvdingedatter nu drage ud på sit livs hårdeste, og allermest spændende, rejse, for at finde Maui. Det er nu op til høvdingedatteren at overbevise ham om at levere stenen tilbage til rette sted. Det viser sig dog at være lettere sagt end gjort. På den fantastiske færd møder vores helte en masse utrolige kreaturer og sjove væsner, og lærer hvad ægte venskab vil sige. Men der lurer også en stor fare, og kun med sammenhold vil missionen lykkes. Dette utrolige mesterværk fra Disney handler om naturen, havet, en ung, modig pige og ikke mindst venskab. Filmen vil vække glæde og bringe grin frem hos alle, både unge og gamle. Samtidig viser historien os at venskaber kan findes selv de mest usandsynlige af alle steder. Hvis du kunne lide Frost og Zootropia, så må du ikke snyde dig selv for dette fantastiske hit, der helt sikkert er en af de bedste Disney film i nyere tid.

Vidste du at?

Trivia

Dinsey elsker at komme med hints til andre film i deres produktioner. Læg bl.a. mærke til at Maui på et tidspunkt ændrer form, så han ligner rensdyret Sven fra Filmen Frost! Herudover kan du se lampen fra Aladdin, hvis du kigger godt efter.

Goofs

Da Maui og Vaiana diskuterer om hvorvidt hun er en prinsesse eller ej, siger Maui "Hvis du har kjole på, og har et dyr som side-kick, er du en prinsesse.". Men Vaiana har ikke kjole på, men derimod en top og nederdel.

Citat

Vaiana: "Maui. Forvandlingsmester. Halvgud for vind og hav. Jeg er Va..."Maui afbryder: "Alle mænds helt."Vaiana, lidt forvirret: "Hvad?"Maui: "Det er faktisk: Maui. Forvandlingsmester. Halvgud for vind og hav. Alle mænds helt. Men jeg afbrød. Prøv igen. Alle mænds helt. Kør"

Lad Vaiana føre dig ud på havets dybe blå

Pak vandskiene, og tag med på dette helt særlige Disney-eventyr! Når som helst, hvor som helst; hos Blockbuster.dk kan du købe eller leje film, lige når det passer dig. Her kræves intet abonnement og ingen binding. Køb Vaiana i dag, og se det nyeste Disnet-hit igen og igen. Eller lej Vaiana nu, så er underholdningen stensikkert hjemme! Nyd en hyggelig stund med din familie i super godt selskab med Vaina, Maui og alle de andre skønne karakterer fra årets bedste børnefilm.

Læs mere om Vaiana
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 44 minutter
 • Censur:
  Køb 99,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.6

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer