Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Underworld: Blood Wars

1 timer 28 minutter
5.8
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Lycan-klanen og vampyrerne er i åben krig og vampyrkrigeren Selene befinder sig i centrum af det hele. Hun kaster sig ud i et desperat forsøg på at få krigen til at ophøre - uanset om det kommer til at koste hende dyrt. Underworld: Blood Wars er den femte film i den actionfyldte Underworld-serie, hvor Kate Beckinsale spiller hovedrollen som vampyrkrigeren Selene.

Find flere Underworld film.

Trailer:

Endelig vender vampyrkrigeren Selene fra filmene Underworld (2003), Underworld: Evolution (2006), Underworld: Rise of the Lycans (2009) og Underworld: Awakening (2012) tilbage i den helt nye film Underworld: Blood Wars.

Tag med Underworld: Blood Wars til underverdenen

Underworld: Blood Wars er en direkte efterfølger til filmen Underworld: Awakening fra 2012. Vi oplever endnu en gang Kate Beckinsale (Van Helsing, The Aviator, Pearl Harbor) i hendes efterhånden vante rolle som vampyrkrigeren Selene. Det er et glædeligt gensyn for fans, at denne femte film i serien endelig er klar. Filmen giver os endnu en gang et spring direkte ned i den blodige, voldelige og skræmmende underverden på jagt efter vampyrer. Det giver næsten sig selv, at filmen er absolut seværdig for fans af de øvrige fire film, men du kan som ny til filmenes univers også sagtens starte din rejse her. For filmen skuffer ikke. Der er ikke noget samlebåndsarbejde eller udtømte idéer over denne fantastiske Underworld film. Selvom filmen er tro mod de tidligere film i serien, vil fans af serien alligevel opleve, at der er nogle små tvists og uventede overraskelser i denne femte film. Uden at afsløre for meget, kan vi godt lige løfte sløret for, at vampyrkrigeren Selene har fået lidt nye kræfter i denne femte film. Så hvis du er vild med filmuniverset med vampyrer, kampe mellem det gode og det onde, er der ikke meget andet at sige end: Hent popcornene, sæt dig godt tilrette i sofaen, smid fødderne op og nyd en fantastisk film, der ikke på nogen måde vil skuffe dig.

Vidste du at?

Trivia

Filmen Underworld: Blood Wars var oprindeligt tænkt som Kate Beckinsale's farvel til rollen som vampyrkrigeren Selene, men Len Wiseman har bekræftet, at der er en sjette film på vej med Kate Beckinsale i hendes karakteriske rolle. En god nyhed til alle fans af filmene.

Goofs

Få øjeblikke efter, at Selene er stukket ned på en frossen sø, udtaler Amelia ordet "budgery" i stedet for det korrekte ord "buggery". Da Selene & David ankommer til Vardor går de ind uden at lukke døren, men døren er på mystisk vis lukket alligevel.

Citat

Alexia: "If you want to win this war you will need to go further than even a warrior of your renown has ever ventured before." Selene udtaler til sidst i filmen: "There is no beginning, there is no end. There is only becoming."

Den længe ventede Underworld: Blood Wars

Hos BLOCKBUSTER vælger du selv, om du vil købe eller leje den nye film. Køb Underworld: Blood Wars på blockbuster.dk, så kan du gense den og hele tiden opdage nye detaljer. Der er altid over 8.000 titler at vælge imellem, og der kommer løbende nyheder til. Så gå på opdagelse mellem alle de mange præmiere film og prisvindende tv serier. Du betaler intet dyrt abonnement, men kun for det, du har lyst til at se. Lej Underworld: Blood Wars og se den længe ventede film.

Læs mere om Underworld: Blood Wars
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 28 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer