Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Underverden

1 timer 49 minutter
6.8
Fra: Køb 29,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 29,-
Trailer:
Dar Salim: Robert Prisen 2018; Dar Salim og Fenar Ahmad - Robert-nominering 2018; Robert Prisen 2018: Ali Sivandi og Dulfi Al-Jabouri; Dar Salim - Underverden - Robert Nominering 2017
Handling:
Zaid nyder tilværelsen som succesrig hjertekirurg med dyr lejlighed og gravid kæreste. En aften får han besøg af sin lillebror Yasin, der desperat beder om penge, men afvises blankt i døren. Kort efter bliver Yasin fundet, gennembanket til døde, og Zaid overvældes af skyldfølelse. Sorg afløses af vrede, og snart bliver Zaid besat af at finde den skruppelløse gerningsmand. Som retfærdighedssøgende, maskeret hævner bevæger han sig ned i Københavns kriminelle underverden, og ved at se sine egne skyggesider i øjnene, tvinges han frem mod det ultimative, uundgåelige valg, der kan ændre hele hans verden.
Trailer:
Dar Salim: Robert Prisen 2018; Dar Salim og Fenar Ahmad - Robert-nominering 2018; Robert Prisen 2018: Ali Sivandi og Dulfi Al-Jabouri; Dar Salim - Underverden - Robert Nominering 2017

Se denne dramatiske action film "Underverden" hvor Dar Salims karakter Zaid søger hævn efter det brutale mord på sin bror i det barske miljø i København. Det er uden tvivl en af de bedste danske film i nyere tid!

Underverden - endnu en fantastisk film af Fenar Ahmad

Denne danske film handler om "underverden" i København. Speciallægen, Zaid, er hovedpersonen, og han bliver spillet af Dar Salim, som også er kendt fra Iqbal & superchippen. Han lever livet på fantastisk vis i sin drømmelejlighed på Islands Brygge sammen med hustruen, Stine, som er gravid med parrets første barn. Lige pludselig bliver alt vendt op og ned, da Zaids lillebror kommer og spørger efter en god håndfuld penge. Han bliver afvist i døren og kort efter brutalt banket til døde. Da politiet ikke ønsker at gå videre med sagen, tager Zaid situationen i egen hånd. Det er et hævndrama, som allerede er blevet hyldet af anmelderne, og den bliver flere gange sammenlignet med den succesrige film Pusher. Denne actionfilm er et frisk pust, når det kommer til valg af skuespillere, handling og instruktøren, Fenar Ahmad, som er forholdsvis ny på det store danske lærred. Han blev hyldet for sin debut med "Ækte Vare" i 2014, og nu når han nye højder i endnu en blændende film. Her giver han og skuespillerne et billede af, hvor store forskelle der kan være på hverdagen i den danske hovedstad, alt efter hvilken del af byen man færdes i. Det er et hævndrama, som sætter tankerne i gang om, hvad det vil sige at være indvandrer i Danmark. Gå ikke glip af denne hæsblæsende actionfilm, som sætter gang i adrenalinen.

Vidste du at?

Trivia

I forberedelserne til sin rolle som Zaid fulgte Dar Salim speciallæger i deres daglige rutiner, han overværede endda hjerteoperationer som del af sin research. Derudover tog han kickboxing timer og blev trænet af Lars Krusaa, den danske landstræner for kickboxing.

Goofs

I starten af filmen hvor karakteren Alex, som bliver spillet af Dulfi Al-Jabouri, siger "jeg kondolerer" virker det desværre ikke alt for overbevisende. Ordvalget gør at det ikke virker hundrede procent ægte, men i resten af filmen er alle replikker i topklasse.

Citat

"Han var del af et miljø som ikke var guds bedste børn". "Hvad der skete med Yasin var ikke din skyld." "Hvad er det du sidder og spiller fin for?" "Jeg hører at du render rundt og snakker, hvad er det du vil snakke om?"

Køb eller lej Underverden hos BLOCKBUSTER

Der findes så mange gode årsager til at se Dar Salim i hovedrollen som Zaid. Det er den perfekte blanding af action, drama og thriller, så der er noget for enhver smag. Bare ved at kaste et blik på anmeldelserne, kan du også få en ide af hvor god filmen er! Derfor vil du helt sikkert bliv populær hvis du arrangerer en aften for kæresten eller vennerne med denne film på skærmen. Lej Underverden hos BLOCKBUSTER og se filmen med det samme! Køb Underverden hvis du vil gøre den til en del af samlingen.

Læs mere om Underverden
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 49 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 29,-

  Se også disse titler

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.8

  Brugernes anmeldelser

  09/06/2017 : Anonym bruger
  vanvittig film
  Bedste danske film der er blevet lavet, imo

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer