Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Undercover

1 timer 35 minutter
3.5
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Lillejuleaften tager politibetjenten Rikkes karriere en ny og overraskende drejning, da hun sendes ud på sin første undercover mission. Hun skal transportere småforbryderen og kronvidnet Mick til Fyn, inden den berygtede gangsterboss Omar og hans håndlangere når at få fingre i ham og de 900.000 kr., han har stjålet. Meget mod sin vilje tager Rikke opgaven på sig og kører af sted med Mick på slæb. Med morderiske gangstere i hælene indser det umage par, at de må danne en højst usædvanlig alliance, hvis de skal slippe levende gennem turen.
Trailer:

Filmen Undercover handler om Danmarks måske dårligste politibetjent, Rikke, som bliver sat på en vigtig undercover-mission, hvor hun skal fragte et vigtigt vidne til Fyn. Dog ligger denne transport lillejuleaften, hvilket er svært for Rikke, da hun elsker julen. Under transporten bliver de forfulgt af en farlig og berygtet gansterboss, som vil gøre alt for at få fat i vidnet, Mick, og de 900.000 kroner, som han har taget.

Undercover er endnu en sjov film med Linda P

Undercover er en film, hvor manuskriptet er skrevet af ingen ringere end Casper Christensen og Nikolaj Peyk, hvor sidstnævnte også er instruktør på denne komedie film. Især Casper Christensen er kendt for at lave hylende morsomme serier og film, hvor der blandt andet kan nævnes mesterværker som Langt fra Las Vegas og naturligvis Klovn, som både er serie og spillefilm. Denne gang danner han makkerpar med Nikolaj Peyk, og de har fået skuespillere og komikere som Linda P, Carsten Bang, Camilla Bendix, Anders Grau, Ali Kazim, Mia Lyhne og mange flere. Selve filmen handler om Rikke (spilles af Linda P), som nok må være landets ringeste politibetjent, som skal på sin første mission som undercover-betjent. Der er dog et meget stort problem ved denne mission: Den skal finde sted lillejuleaften, og Rikke elsker virkelig julen. Men i år skal Rikke altså ikke bruge julen på at danse om et træ, men i stedet på at transportere vidnet Mick til Fyn, mens de bliver forfulgt af en meget farlig og berygtet gangsterboss, som vil gøre alt for at få fat i Mick og de 900.000 danske kroner, som han er taget af sted med. Hvis du er til et godt og billigt grin, så har du uden tvivl fundet lige præcis den film, som du skal underholde dig selv og dine venner eller familie med til næste filmaften. I denne film er der så mange platte jokes, at alle kan være med. Så sæt popcorn over, tag sodavanden frem og smid dig i sofaen med et tæppe over - det er nemlig komedie tid.

Undercover kan både købes og lejes på blockbuster.dk

Køb Undercover hvis det er en film, som du vil have glæde af i mange aftener frem eller lej Undercover, hvis du har nok i at se den en enkelt gang. Du kan begge dele her hos os. Hos BLOCKBUSTER betaler du kun for det, som du rent faktisk ser, og er ikke bundet op via noget abonnement, som står og trækker penge, uden at du bruger det. Her kan du finde et hav af film, som spænder fra de helt gamle klassikere til de helt nye præmere-film. Du kan læse meget mere om alle vores film, og naturligvis også filmen Undercover, inde på dette link: http://blockbuster.dk/om. Det er billigt og let at se film hos os, og du kan se film på dine præmisser.

Læs mere om Undercover
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 35 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 3.5

  Brugernes anmeldelser

  02/04/2017 : Anonym bruger
  Fed
  Ganial
  31/03/2017 : -Chris -Jensen
  2 stjerner
  1 stjerne for valget af gode skuespillere.
  1 stjerne for valget af gode skuespillere.
  Den er slet ikke sjov,

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer