Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Bedrag

Sæson 2
10 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Mads sidder fanget i rutinesager hos Bagmandspolitiet og har svært ved at glemme Energreen, men en tilsyneladende banal sag om en lille snedkervirksomhed, der er gået konkurs under mystiske omstændigheder, fanger Mads´ opmærksomhed - og inden længe får han færten af noget råddent i en af landets største banker. Claudia har betalt en høj pris for sin involvering i Energreen. Efter halvandet år i fængsel kommer hun endelig ud... men til hvad? Hendes søn bor med sin far i Paris, og ingen i det danske erhvervsliv har lyst til at ansætte en svindeldømt advokat. Claudia må tage arbejde på en café, men så bliver hun opsøgt af Energreens gamle bestyrelsesformand Christensen, der har et interessant tilbud til hende. Nicky har stadig sit autoværksted sammen med Bimse, men 9-til-4 jobbet keder ham - så ved siden af mekanikerarbejdet er han begyndt at gå til hånde for Svenskeren, for at blive lært op som 'fixer'.
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

1: Afsnit 1

Mads sidder fanget i rutinesager hos Bagmandspolitiet og har svært ved at glemme Energreen, men en tilsyneladende banal sag om en lille snedkervirksomhed, der er gået konkurs under mystiske omstændigheder, fanger Mads' opmærksomhed - og inden længe får han færten af noget råddent i en af landets største banker. Claudia har betalt en høj pris for sin involvering i Energreen. Efter halvandet år i fængsel kommer hun endelig ud... men til hvad? Hendes søn bor med sin far i Paris, og ingen i det danske erhvervsliv har lyst til at ansætte en svindeldømt advokat. Claudia må tage arbejde på en café, men så bliver hun opsøgt af Energreens gamle bestyrelsesformand Christensen, der har et interessant tilbud til hende. Nicky har stadig sit autoværksted sammen med Bimse, men 9-til-4 jobbet keder ham - så ved siden af mekanikerarbejdet er han begyndt at gå til hånde for Svenskeren, for at blive lært op som 'fixer'.

2: Afsnit 2

Chefen tvinger Mads til at forsvare politiets håndtering af gidseldramaet i Nova Bank. I frustration beslutter han sig til at grave dybere i Hans Peters sag - og opdager, at bankrådgiveren havde gode grunde til at presse Hans Peters firma ud i en konkurs. Claudia har første arbejdsdag hos Absalon Bank, og selv om Amanda er skeptisk over for den nye ansatte, viser Claudia sit værd. Men Claudias metoder har altid en pris for de involverede. P ligger stadig på hospitalet og bliver nødt til at lade Nicky overtage sine opgaver imens, og pludselig står Nicky over for situationer, han ikke har stået i før.

3: Afsnit 3

Nicky bruger al sin tid på at arbejde for Svenskeren. Det udfordrer ikke kun Nicky, hans familie og autoværkstedet - også venskabet til Bimse bliver sat på prøve. Mads og Alf puster Nicky i nakken, samtidig med de graver dybere i sagen om Nova Bank og deres behandling af virksomhedskunder. Der er noget som ikke stemmer. Alt imens Kristinas nyligt opdagede graviditet sætter hendes og Mads´ forhold på prøve, endnu engang. Claudia slås med at få etableret forholdet til sin søn igen, og hun kæmper for at hjælpe Absalon Bank, som trues af Nova Banks forsatte ønske om at overtage konkurrenten.

4: Afsnit 4

Mads og Alf kæmper for at kortlægge Nova Banks lyssky forretninger, men hvad de ikke ved er, at deres egen chef, Nanna, rapporterer hvert eneste af efterforskningens skridt direkte til Novas bestyrelsesformand, Hr. Christensen. Amanda slås med sine dæmoner og vælger at gå under jorden på det absolut mest kritiske tidspunkt - Absalon Bank står over for en generalforsamling, der vil afgøre bankens fremtid. Svenskeren er stadig fanget i sin hospitalsseng, og Nicky får en beskidt opgave at løse - en opgave, der er tæt forbundet til magtkampene i Absalon.

5: Afsnit 5

Mads og Alf ved, at konkurs-svindelen i Nova Bank trækker tråde helt op til bestyrelses-formanden, Hr. Christensen, men Christensen er glat som en ål. De finder imidlertid en vej til at komme helt tæt på Christensens metoder, da de kommer på sporet af hans gamle svindel-partner. Nicky bedrager Lina med Svenskerens smukke datter. Affæren bringer ham på kant med Bimse, men Nicky får snart meget større ting at bekymre sig om. Amanda og Claudia indser, at deres eneste udvej for at undgå, at Nova overtager Absalon... er at finde en anden bank, der er villig til at købe dem. Men hvilken?

6: Afsnit 6

Nicky har på ordre fra Christensen kidnappet en ung pige - barnebarnet til Christensens tidligere kompagnon, Helge Larsen. Men det lykkes pigen at stikke af fra Nicky... og så begynder planen at gå helt skævt. Mads og Alf graver i de papirer, de har fået af Helge. Det er en guldgrube af beviser mod Christensen - problemet er bare, at sagerne er forældede. Simon overtager ledelsen af Absalon Bank efter Amandas sammenbrud, og det første han gør som ene-direktør... er at fyre Claudia. Claudia er i chok og sætter sig for at afdække, hvad det er for et spil, Simon spiller.

7: Afsnit 7

Efter Olgas død er Mads mere utålmodig end nogensinde efter at skaffe beviser mod Christensen. Stik imod Alfs og Henriettes ønske tager han ud til Absalon, og der får han øje på noget, som får stor betydning for efterforskningen: Claudia. Simon er sulten efter at vise sig som en stærk direktør og ønsker at opkøbe en progressiv fransk bank, men Amanda og Claudia opdager, at der er noget helt galt. Nicky er faldet i unåde hos Svenskeren - og det er ikke en rar situation at være i. Han beslutter sig for at tage konfrontationen med den farlige mand. Ansigt til ansigt.

8: Afsnit 8

Claudia fodrer i hemmelighed politiet med oplysninger om Hr. Christensen, men hun formår ikke at give dem det afgørende bevis. Mads og Alf presser på - hun må lokke Christensen i en fælde. Samarbejdet med Claudia bringer Energreen-sagen op igen, da Mads lokker Claudia til at fortælle ham, hvad hun ved om Sanders flugtrute. En oplysning, som bringer dem på sporet af Svenskeren. Nickys aftale med Svenskeren var ikke var varm luft - Nicky referer nu direkte til Christensen, mens den gamle svensker selv forbereder sin exit fra det beskidte spil.

9: Afsnit 9

Lægerne kæmper for at redde Alfs liv - men mens Mads venter uroligt på hospitalet, foregår der voldsomme ting i hans hjem. Gravide Kristina vågner ved en lyd i mørket... det er Nicky, som er brudt ind i huset for at fjerne beviserne mod Christensen. Absalon er på randen af konkurs, og søskendeparret Amanda og Simon kæmper skulder ved skulder for at redde banken. Claudia skyer ingen midler i sin jagt på hævn over Christensen - heller ikke hvis det betyder, at hun skal svigte folk, der stoler på hende. Svenskeren dukker op på værkstedet - desperat, syg og på flugt. Men Nicky er der ikke, kun Bimse. Det får konsekvenser.

10: Afsnit 10

Alf har gennemskuet Christensens plan - et enormt angreb på den danske krone. Sammen med Mads sætter han sig for at stoppe det, men angrebet er allerede i fuld gang og truer med at bringe hele landets økonomi i knæ. Claudia har solgt Steen til politiet for at få hævn over Christensen... men det er stadig ikke nok til at fælde den skruppelløse erhvervsmand. Amanda kæmper for at bevise, at Simon ikke er medskyldig i Christensens forbrydelser.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer