Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

The Originals

Sæson 4
13 afsnit
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

Handling:
Da en mørk profeti truer deres udødelige liv, støder Mikaelson-familien på deres største udfordring endnu. Efter århundreders kamp for at bevare deres familie, har Klaus Mikaelson og hans bror Elijas hensynsløse handlinger skabt en legion af fjender. Selv om Hayley stadig ikke taler med Klaus, skaber hun alligevel en alliance med familien Mikaelson, da deres søster Freya opdager en profeti, der fortæller om familiens ødelæggelse. Med ankomsten af de første vampyrer, der nogensinde blev skabt, erkender familien Mikaelson, at deres vampyrefterkommere har forenet sig, for at eliminere deres skabere!
Ned til: Køb 199,-

Pris som konfigureret: 199 ,-

1: Gather Up the Killers

På dagen for femte års jubilæet for familien Mikaelsons nederlag, regerer Marcel som byens konge og glæder sig over de uskadende vampyrer ankommer til New Orleans. Han finder dog ud af, at de udgør en uventet trussel mod hans styre, der fører ham til at søge råd fra en usandsynlig kilde.

2: No Quarter

Efter at være blevet helbredt og vækket til live, slår Mikaelson søskende sig sammen med Hayley i et forsøg på at redde Klaus fra fangenskab, selvom de skal mødes med Marcel i processen.

3: Haunter of Ruins

Efter fem lange år væk fra hinanden forsøger Klaus at genoprette forbindelse til sin datter, Hope. Elijah medierer en konflikt mellem Hayley og Freya for at finde den bedste måde at beskytte familien på.

4: Keepers of the House

Mens Klaus bliver tilbage sammen med Hope, tager Elijah og en tilbageholdende Vincent med på jagt, hvilket sætter dem på en farlig kollisionskursus med en usandsynlig ny trussel.

5: I Hear You Knocking

Efter at være blevet markeret af The Hollows mørke magi oplever Klaus og Marcel symptomerne fra en ondsindet forbandelse.

6: Bag of Cobras

Da det opdages, at The Hollow har ansat en mystisk tjener til at udføre sine bud, inviterer Klaus og Elijah til en stor fest for at lokke den nye trussel frem og afdække sin identitet.

7: High Water and a Devil's Daughter

Da det bliver opdaget, at The Hollows sidste tjener er løs, kaster Freya en beskyttende formular på The Compound, hvilket tvinger Klaus, Hayley og Hope til at forblive indenfor.

8: Voodoo in My Blood

Gamle sår genåbnes, da Elijah og Marcel bliver tvunget til at danne alliance. Sammen mødes de med Alaric, som har sporet en afgørende artefakt, der kan hjælpe i deres kamp mod The Hollow.

9: Queen Death

Da The Hollow sender en skræmmende besked til Vincent, tvinges han til at holde sammen med Haley og Freya for at påbegynde en desperat mission for at stoppe The Hollow én gang for alle - selvom det kræver et hjerteskærende offer

10: Phantomesque

Rebekah og Kol vender hjem for at stå ved deres families side mod The Hollow. Freya rekrutterer Hayley til en farlig rejse.

11: A Spirit Here That Won't Be Broken

Da det bliver opdaget, at The Hollow bruger en magisk totem til at forstærke sin magt, beder Freya Rebekah og Klaus om at hjælpe med at lokalisere og ødelægge det.

12: Voodoo Child

Da The Hollow målretter sig mod de mest sårbare medlemmer af familien Mikaelson, bliver Klaus tvunget til at stole på Vincent, som mener, at han kan bruge The Hollows egen mørke magi til at besejre deres fjende for evig.

13: The Feast of All Sinners

Familien Mikaelsone står uden muligheder, da de står overfor den almægtige enhed kendt som The Hollow. Med Hope's liv på spil foreslår Vincent en endelig, desperat plan.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer