Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Tulipanfeber

1 timer 41 minutter
6.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Amsterdam i 1600-tallet. Den velhavende og aldrende købmand Cornelis Sandvoort hyrer en ung maler til at male et portræt af sin unge, smukke hustru, Sophia og ham selv. Sophia og maleren forelsker sig i hinanden, mens hun sidder model for ham. De indleder en passioneret og hemmelig affære og mens tulipanfeberen er på sit højeste, iværksætter de to elskende en risikabel og livsfarlig plan for at sikre en fremtid sammen.
Trailer:

Der har altid været en valuta, og der har altid været nogle ting med en rigtig stor værdi. En gang var tulipanløg millioner værd, tiden kendt som tulipanfeber, der skaber rammerne for denne smukke film.

Tulipanfeber sætter rammerne for romantikken

I en tid, hvor eksotiske blomsterløg er lige så meget værd som et aktiemarked i voldsom vækst, og hvor alle gør næsten hvad som helst for at få fingre i de værdifulde blomsterløg, finder romantikken vej ind i et trekantsdrama med en ung kunstner, som bliver hyret til at male et portræt af en rig mands unge og smukke kone. Det er en film som foregår i det 17. århundrede, og den indeholder alle elementer af det klassiske trekantsdrama, lykkelig kærlighed, ungdommelig forelskelse og den ældre ægtemand som har midler og retten på sin side. Midt i tiden med tulipanfeber, vælger de to unge at forfølge deres stormende forelskelse, og selvom den unge kunstner er hyret til at male den unge hustru, så er det hendes hjerte, som han tager med storm. Filmen giver et fantastisk billede af en tid i Europa, hvor krydderier og blomsterløg var lige så meget værd som de dyreste ejendomme og de største aktier i dag. Med denne feber får du også et historisk indblik med troværdighed i en tid, som aldrig igen vil komme tilbage. Det er en periode, som er unik i historien, og som står som noget meget specielt. Så er du til film, som er historisk korrekte i kostumer og i det portræt, de fremviser, så er dette den rigtige film.

Vidste du at?

Trivia

Krige er blevet udkæmpet om krydderier, tulipanløg og rettighederne til at sælge dem over hele Europa. Det var en tid hvor dette var mere værd end guld, og hvor de rigeste købmænd ikke handlede med guld eller diamanter, men med blomsterløg til tulipaner blandt andet. Den rigdom kan købe frihed.

Trivia

Denne film har været planlagt allerede i 2004, den blev indspillet i 2014, og den har først fået premiere i alverdens biografer i slutningen af 2017. En premiere, der har været udskudt et utal af gange siden den først testscreening i november 2014.

Citat

Introduktionen fra maleren, den mandlige hovedrolleindehaver Jan Van Loos: "I've come to paint a portrait". Hverken han eller den smukke, unge hustru ved ikke, hvor meget mere end et portræt denne introduktion mellem dem skal komme til at betyde for begges fremtid.

Bevæg dig til en smuk tid med Tulipanfeber

Hos Blockbuster har du online og hjemmefra i ro og mag på sofaen rig mulighed for at se alle de film, du gerne vil. Her finder du alle de spændende premierefilm længe før, du kan se dem andre steder. Køb Tulipanfeber eller lej Tulipanfeber nemt og bekvemt og lad dig betage af smukke kostumer fra en svunden tid. Oplev hvordan kærligheden blomstrer blandt tulipanløgene, og hvor den ene kan gøres op i rede penge med en værdi højere en guld, og den anden vil blomstre af sig selv.

Læs mere om Tulipanfeber
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 1 timer 41 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer