Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Trolls

1 timer 29 minutter
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
*DANSK TALE* De farverige og lykkelige trolde lever dybt inde i skoven. Her har de boet siden kongetrolden Peppy reddede dem fra de ondsindede borker. Nu regerer hans voksne datter Poppy over troldene, og dagene går med sang og leg. Men borkerne vender frygteligt tilbage og kidnapper flere af de små væsner. Poppy må derfor finde gnavne Kvist, den eneste ulykkelige trold, der tilfældigvis også ved, hvor de sultne monstre gemmer sig, og overtale ham til at iværksætte en redningsaktion. Men det er en lang og svær rejse, og Poppy mister lidt af sit gode humør. Pludselig må negative Kvist forsøge at finde sin indre glæde frem, så deres troldevenner kan blive reddet.
Trailer:

De glade trolde fra filmen Trolls lever lykkeligt i skoven. Troldene bliver regeret af Poppy, men deres arvefjende, de onde borker vender tilbage og kidnapper flere af troldene. Det er nu op til Poppy og gnavne Kvist at redde troldene!

Trolls - et musikalsk, pangfarvet eventyr om indre lykke

Dybt inde i skoven lever de lykkelige trolde helt uforstyrret i deres egen glade verden. Dagene er fyldt med sang og leg, og musik er helt elementært for de glade trolde. De elsker at synge og danse. Kong Peppy har engang reddet troldene fra de onde Borker, og alt ånder fred og ro. Nu regerer Peppys datter, Poppy, over det lykkelige folk. Men en dag vender Borkerne tilbage! De kidnapper nogle af de små søde væsner, for troldene er nemlig små lækkerbiskner for Borkerne. Peppy må nu skride til handling for at redde sit folk. Men for at redde troldene, må hun finde den gnavne Kvist. Kvist er den eneste trold der ikke er lykkelig, men også den eneste der ved hvor monstrene gemmer sig. På den lange og hårde rejse mister Poppy sit gode humør, og Kvist må nu forsøge at finde sin egen indre glæde og redde troldene. Hele byens skæbne ligger i hans gnavne hænder! Trolls er et musikalsk eventyr fyldt med kendte sangstjerner og hits der kan lokke enhver ud på dansegulvet. På originalsproget har Justin Timberlake leveret den melodiøse stemme til Kvist, og på dansk er det vores egen Christopher der leverer de bløde toner. Stine Bramsen, kendt fra gruppen Alphabeat, lægger stemme til Poppy. Lad dig rive med ind i troldenes fantastiske, pangfarvede verden og giv dig hen til den skønne musik og den medrivende historie.

Vidste du at?

Trivia

De nuttede trolde med det karakteristiske strittende hår, er faktisk danske! De er herhjemme kendt som Dam-trolde eller Gjøl-trolde. Thomas Dam fandt på troldene i 1958 i en lille by ved Limfjorden i Nordjylland. De er oprindeligt lavet i mange forskellige størrelser og endda også som dyr. Hver trold har sin egen historie.

Goofs

Da Skymand snakker med Kvist, insisterer han på en "high five", selvom både Skymand og Kvist kun har fire fingre på hver hånd. Under det sidste dansenummer i byen, ses flere Borkere pludselig dukke op ud af den blå luft på taget af en bygning.

Citat

Kong Peppy: "Her! Lige her! Det er stedet hvor vi genopbygger vores civilisation. Her er alt hvad vi har brug for: Frisk luft, rent vand og fed musik!"Kvist: "Behøver du at synge?"Poppy: "Jeg synger altid når jeg er i godt humør-"Kvist: "Behøver du være i godt humør?"

Se fantastiske Trolls før de andre i klassen!

Trolls har taget Danmark med storm, og er blevet et regulært hit blandt børn og andre barnlige sjæle. Se eller gense Trolls her hos blockbuster.dk. Der er intet behov for abonnement, hos os er det dig der bestemmer, hvor og hvornår du vil se film. Glæd dine børn - og dig selv - og køb Trolls i dag. Mangler du en film til weekendshyggen derhjemme? Lej Trolls nu og så er der lagt i ovnen til en stensikker hyggeaften i selskab med dem du holder allermest af.

Læs mere om Trolls
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 29 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 6.5

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer