Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Transformers 5: The Last Knight

2 timer 29 minutter
5.2
Fra: Køb 49,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 49,-
Trailer:
Handling:
Helte bliver til fjender, da Optimus Prime vil ofre Jorden for at redde Cybertron. Nu må Bumblebee og Cade Yeager lede Autobots i kampen mod deres tidligere allierede i den ultimative kamp for at sikre menneskehedens overlevelse.
Trailer:

Hel­te bli­ver til fjen­der i Transformers 5: The Last Knight, da Op­ti­mus Pri­me vil ofre Jor­den for at red­de Cy­ber­tron. Nu må Bum­ble­bee og Cade Ye­a­ger kæmpe mod de­res tid­li­ge­re al­li­e­re­de i den ul­ti­ma­ti­ve kamp for at sik­re men­ne­ske­he­dens over­le­vel­se.

Transformers 5: The Last Knight

Transformers 5: The Last Knight er den femte i rækken af de populære Transformersfilm, der er baseret på legetøjet af samme navn. Transformers er erklæret ulovlige på Jorden, og TRF er dannet for at for at udrydde alle robotaliens. Men flere transformers ankommer hele tiden til Jorden, og kæmpe metalliske horn stiger op fra Jordens overflade. I krigsramte Chicago finder en gruppe børn et skib med en ridder i, før de fanges af en TRF-drone. Izabella, der har overlevet kampene i Chicago, redder børnene sammen med sine Transformervenner Sqweeks og Canopy. Autobotten Bumblebee og Cade Yeager, som også er jaget af TRF, kommer og hjælper dem med at flygte fra dronerne. Cade finder ridderen, der fæstner en talismand til hans arm. Imens i det ydre rum lander Optimus Prime på planeten Cypertron og opdager, at den har retning direkte mod Jorden. Her møder han den selvudnævnte skaber af Transformerne, Quintessa. Hun hjernevasker ham, og giver ham et nyt navn; Nemesis Prime. Cypertron er ødelagt, og Optimus Prime får at vide, at han selv er ansvarlig for planetens ødelæggelse. Han finder en måde at bringe Cypertron tilbage til live, men for at gøre det, skal han bruge noget fra Jorden, som er gemt i den hemmelige historie om Tranformernes fortid på Jorden. Det er nu op til en umage gruppe bestående af Cade Yeager, Bumblebee, en engelsk adelsmand og en Oxfordprofessor at redde verden på Jorden.

Vidste du at?

Trivia

Med et budget på 217 millioner dollars var det den dyreste Transformersfilm, da den udkom. Instruktør Michael Bay, er kendt for at elske hunde, castede Freya, en hjemløs hund med epilepsi, afvist af mange familier, til at spille i filmen.

Goofs

Da Vivian bliver kidnappet af Hot Rod, har hun højhælede sko på, men da hun kastes ud af bilen, er det tennissko. Optimus ankommer oprørt til Cybertron og spørger, hvad der er sket med planeten. Men Cybertrons skæbne i Dark of the Moon ville have været tydeligt synlig fra jorden.

Citat

Optimus Prime i morsekode: "Jeg kommer efter jer mennesker..." Sir Edmund Burton: "Som det er blevet sagt gennem tiderne: der kan ikke være en sejr uden ofre." Optimus Prime til Vivian: "For at min verden kan leve, må din dø."

Transformers 5: The Last Knight er fuld af action

Se Transformers her hos BLOCKBUSTER. Vi har alle filmene i Transformerserien, og her kan du nemt se alle de gode film i bekvemmeligheden fra din egen stue. Køb Transformers 5: The Last Knight eller lej Transformers 5: The Last Knight. Det er op til dig, og der er ikke noget abonnement og ingen binding. Hos os køber du kun det, du har behov for at se. Vi tilbyder et af markedets største udvalg af film og serier til online streaming.

Læs mere om Transformers 5: The Last Knight
 • Udgivelsesår: 2017
 • Spilletid: 2 timer 29 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 49,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.2

  Brugernes anmeldelser

  16/12/2017 : Anonym bruger
  Finder de snart på noget andet
  Nå, jordens eksistens er igen truet. Den suppe er ved at være godt tynd. Det er ok underholdning, men du går ikke glip af noget hvis du vælger ikke at se den. Det er stort set bare mere af det samme.. Nå ja, og så lægger de til sidst op til den næste film i serien, der nok kommer til at handle om ... gæt engang ... ja, at forhindre jordens undergang. Wow.
  07/11/2017 : Michael Jørgensen
  God Film
  Denne film er rigtig god, den vil jeg anbefale.

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer