Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Tordenskjold & Kold

1 timer 35 minutter
5.2
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Året er 1720. Den Store Nordiske Krig er slut, og viceadmiral Tordenskjold aner pludselig ikke, hvad han skal med sit liv. Hans kammertjener Kold mener, at han skal slå sig ned og foreslår, at de tager til Hannover for at bejle til den stenrige frøken Norris. De tager af sted, men Tordenskjold har store problemer med at finde sit fokus. Han fester og flirter sig gennem landet og sætter grå hår i hovedet på sin ellers trofaste kammertjener. Kvinderne dåner ved synet af tidens største stjerne, men med kvinderne følger fjenderne, og langsomt trækker mørke skyer op.
Trailer:

Tordenskjold & Kold

Se Tordenskjold & Kold - underholdende drama hos Blockbuster

Året er 1720. Den dansk-norske viceadmiral Peter Wessel, også kaldet "Tordenskjold", er mere end rastløs, efter at Den Store Nordiske krig er ovre. Han ved simpelthen ikke, hvad han nu skal gøre med sit liv. Freden er nemlig krigsheltens værste fjende. Vennen og kammertjeneren Kold anbefaler derfor den 29-årige Tordenskjold at tage en tur til Tyskland, for at bejle til den kønne og ikke mindst meget velhavende frøken Norris. Turen ned gennem Danmark og til Tyskland ender dog i stedet med druk og damer i hobetal, og derudover får Tordenskjold også flere fjender på halsen. Fjender, der truer hans eksistens. Fortællingen om krigshelten, de fleste af os kun kender fra tændstikæskerne, bliver i denne film fortalt af kammertjeneren Kold. Det er en på en gang et interessant, lettere grotesk og underholdende drama, der giver et indblik i én af de største skandinaviske krigsheltes gøren og laden. I hovedrollerne ser vi norske Jakob Oftebro og danske Martin Buch. Derudover er kendte navne som Julie Agnete Vang, David Dencik og Natalie Madueno også at finde på rollelisten. Du kan købe eller leje filmen Tordenskjold & Kold her hos Blockbuster, der gør det nemt og bekvemt for dig at se alle de bedste film. Saml vennerne eller se filmen med din partner, find popcornene frem og læn dig godt tilbage sofaen. Det er tid til god underholdning.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at instruktøren Henrik Ruben Genz i denne film også var manden bag den sjove film "Frygtelig lykkelig"?, Vidste du, at hovedrolleindehaveren Jakob Oftebro, der spiller Tordenskjold, rent faktisk er fra Norge, og at han taler både norsk og dansk flydende?

Goofs

Vidste du at denne film bygger på en sand historie? Tordenskjold blev født Peter Jansen Wessel i Trondhjelm i 1690. Navnet Tordenskjold fik han først i 1716 da han blev adlet af kongen, herefter lød hans fulde navn Peter Wessel Tordenskjold.

Citat

"Mit navn er Christian Kold. Jeg var Tordenskjolds kammertjener.", "Af alle Tordenskjolds mange fjender, var freden den værste.", "Du bliver nødt til at spørge dig selv, hvem du dybest set vil være. Vil du være en liderlig idiot, der helt og holdent mangler impulskontrol?"

Filmen Tordenskjold & Kold - god underholdning

Er det tid til en rigtig god film, så er du kommet til det rette sted. BLOCKBUSTER har et både stort og bredt udvalg af nye og ældre film til både store og små. Alle sammen til rigtig gode priser. Køb Tordenskjold & Kold eller lej Tordenskjold & Kold for en dag her hos os. Vi gør det nemt for dig og kører ikke med abonnement; betal kun for det, du ser. Læs og se meget mere om vores gode fordele på vores hjemmeside http://blockbuster.dk/om.

Tordenskjold & Kold er et drama af Henrik Ruben Genz. Den er tilsat en god portion humor, og giver samtidig et spændende og historisk indblik i manden fra tændstikæskerne, Tordenskjold. Lej filmen på BLOCKBUSTER.

Læs mere om Tordenskjold & Kold
 • Udgivelsesår: 2016
 • Spilletid: 1 timer 35 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 5.2

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer