Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Top of the Lake

Sæson 2
6 afsnit
Ned til: Køb 149,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Pris som konfigureret: 149 ,-

Handling:
Detektiv Robin Griffin er for nylig vendt tilbage til Sydney og forsøger at genopbygge sit liv. Da en asiatisk piges krop vasker op på Bondi Beach, forekommer det umuligt at finde morderen, indtil Robin opdager, at 'China Girl', som den ukendte piges navngives, ikke døde alene. Elisabeth Moss er tilbage i rollen som den plagede detektiv Robin Griffen, en rolle hun vandt en Golden Globe for i første sæson. I sæson 2 er rollelisten udvidet med Nicole Kidman, Gwendoline Christie, - kendt fra Game of Thrones, - og dansk/svenske David Dencik, der har medvirket i et hav af film og for nylig i serien Bedrag.
 • Udgivelsesår: 2017
 • Censur:
  Ned til: Køb 149,-

  Pris som konfigureret: 149 ,-

  1: China Girl

  I kølvandet på New Zealands ødelæggende begivenheder vender den rystede detektiv Robin tilbage til Sydney for at få en ny start, men fortidens sår er dybe og uafrystelige, og en kuffert med et ret skræmmende indhold vækker dystre minder.

  2: The Loved One

  Det grusomme syn af en dekomponeret asiatisk Jane Doe sender kuldegysninger ned ad ryggen. Et længe ventet møde og et uforudset fund giver ny mening og en kraftig indsats for sagen.

  3: Surrogate

  Robin følger en fornemmelse efter de alvorlige og uventede usammenhængende DNA-resultater, og hun kæmper for at kompensere for tabt tid, mens et uundgåeligt møde med et levn fra New Zealand fører store konsekvenser med sig.

  4: Birthday

  Ud af det blå giver en Silk 41 genganger et sandsynligt pivotalt gennembrud. Marys 18 års fødselsdag vil medføre resultater af både hengivenhed og chok samtidig med et syndigt forslag og en forfærdelig voldsforbrydning.

  5: Who's Your Daddy?

  Endelig har Robin en positiv identifikation af den uheldige Kina-pige, dog sat op mod en bittert sammenstød mellem slægt og venner og en uudholdelig umættelig tørst efter et offer i kærlighedens navn.

  6: The Battle of the Mothers

  Efter det meningsløse skyderi i Silk 41 ender det med et dødsfald, mens en sexarbejder holdes i gidsel. I skyggen af et bittert manifest fører sporene Robin tilbage til der, hvor det hele startede: den solbeskinnede Bondi Beach.

  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer