Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Titanic

3 timer 14 minutter
7.8
Fra: Køb 19,-

* Skal udfyldes

Fra: Køb 19,-
Trailer:
Handling:
Den 10. april 1912 begynder luksuslineren, Titanic, sin jomfrurejse fra Southampton. Alle samfundslag er repræsenteret på det synkefrie skib fra den unge og kække Jack Dawson, der har vundet sin billet i et spil kort, til den elegante og reserverede Rose DeWitt Bukater, der rejser på 1. klasse med sin rige familie. Det uundgåelige møde mellem de to modpoler ender med ægte kærlighed, imens skibet langsomt men sikkert nærmer sig det skæbnesvangre isbjerg. Pludselig udvikler den lidenskabelige kærlighedshistorie sig til en dramatisk kamp for at overleve! Titanic vandt tilbage i 1998 hele 11 Oscars, blandt andet for Bedste Film, og er den næstmest indtjenende film i verdenshistorien kun overgået af instruktør James Camerons egen Avatar fra 2009.
Trailer:

Titanic - en af de største film nogensinde

Titanic hører uden tvivl til i kategorien: en af de største kærlighedshistorier, som nogensinde er lavet på film. Den er amerikansk, udkom i 1997 og er blevet set af millioner af mennesker verden over siden da. Derudover lå den i mange år på førstepladsen over den mest omsættende film til dato og vandt også hele 11 statuetter ved den prestigefyldte Oscar-uddeling i 1998 - blandt andet for Årets bedste film. Filmen fletter den autentiske historie om skibet Titanic, der synker på sin jomfrurejse til USA i 1912, sammen med historien om Jack Dawson og Rose Dewitt Bukater, som finder hinanden og kærligheden om bord. Deres kærlighed til hinanden kommer dog ikke uden en kamp, da Rose er forlovet og rejser på 1.klasse, mens Jack vinder sin 3.klasses-billet på en meget heldig hånd i poker. Efter kun få dage på havet sejler skibet ind i et isbjerg i Atlanterhavet, begynder at synke og kampen for at overleve sætter ind for Rose, Jack og de omkring 2400 andre passagerer ombord. Men at overleve og kæmpe for sit livs kærlighed gør at det ikke bliver nemt. I hovedrollerne ses de kendte Hollywood-skuespillere Leonardo DiCaprio som Jack og Kate Winslet som Rose, og begge leverer de en pragtpræstation. Det er på en gang en smuk, imponerende og tragisk film, som du kan se igen og igen. Du kan leje eller købe filmen her hos Blockbuster. Husk at finde lommetørklæderne frem.

Vidste du at?

Trivia

Vidste du, at filmen Titanic blev dyrere end selve skibet Titanic? Vidste du, at instruktøren James Cameron selv tog ned på havets bund for at se vraget af Titanic? Vidste du, at Titanic er den første film, som udkom på DVD/VHS, selvom den stadig spillede i biografen?

Goofs

I filmen bliver der brugt cigaretter med filter, men disse kom ikke på markedet før i 1940'erne. Hvis man ser godt efter, kan man se, at skuespilleren, som spiller Kaptajn Smith, har kontaktlinser, hvilket endnu ikke var opfundet tilbage i 1912.

Citat

"I'm the King of the world", "Fifteen-hundred people went into the sea, when Titanic sank from under us. There were twenty boats floating nearby... and only one came back. One.", "I believe you are blushing, Mr. Big Artiste. I can't imagine Monsieur Monet blushing."

Filmen Titanic er en af de helt store filmsucceser

Her hos Blockbuster betaler du kun for det, du vil have. Køb Titanic eller lej Titanic på vores hjemmeside, det er nemt og hurtigt, og der er ingen abonnement. Vi har et stort udvalg af de nyeste film og kører med billige priser på premierefilm. Du kan altså både få ældre klassikere og nye film her, så der er noget for enhver smag. Det er supernemt for dig som forbruger at se film fra Blockbuster. Prøv det allerede i dag.

Hvis du ikke har set Titanic før, eller blot har lyst til at gense filmen, er Blockbuster lige det, du søger. Vi har et hav af både nye og gamle film.

Læs mere om Titanic
 • Udgivelsesår: 1997
 • Spilletid: 3 timer 14 minutter
 • Censur:
  Fra: Køb 19,-
  Bedømmelser
  Brugernes vurdering:
  IMDB: 7.8

  Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer