Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Film på tilbud

Med en lang række fantastiske filmtilbud og tv-serier på tilbud har vi gjort det billigere end nogensinde før at se film, hvad enten der er tale om gamle klassikere, nye spændingsfilm eller forrygende tv-serier. Her har vi samlet alle vores bedste tilbud på film, du kan leje eller købe og streame online. Du betaler naturligvis kun for de film, du ser – vi har ingen dyre abonnementer eller skjulte omkostninger.

Billige film til uovervindelige priser

Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige film på tilbud her på siden. Vores udsalgs-sortiment rummer alt fra komedier, dramaer og kultfilm til vilde actionfilm og underholdende tv-serier. Her finder du også filmklassikere, der er blevet en del af filmhistorien og fortsat overbeviser den dag i dag, som de gjorde, da de først fik premiere.

Når du køber en film hos BLOCKBUSTER, får du ubegrænset adgang til filmen lige så længe, som den er omfattet af vores rettighedsaftale. Du kan desuden downloade filmen til din enhed og se den i offline-tilstand. Det gælder, uanset om du køber en billig film på tilbud, eller om du køber en film til almindelig pris. Læs mere om streaming og enheder.

Lej og køb film til knivskarpe priser

Vi udbyder løbende forskellige lejefilm og købefilm på tilbud. Blandt disse film finder du ikke alene oversete dokumentarer, gyserfilm, komedier og meget andet, men også nyere udgivelser, der har haft premiere inden for de seneste år. Særligt fans af dokumentarfilm og biopics kan her boltre sig i et udvalg, der strækker sig fra historier om legendariske skikkelser til fortællinger om verdens vidundere, dilemmaer og konflikter.

Lad dig ikke snyde af prisen – vi er glade for at kunne tilbyde billige film af høj kvalitet til en fantastisk pris. Ved leje får du mulighed for at afspille filmen i 48 timer fra første gang, du sætter filmen i gang. Og du kan vente helt op til 28 dage med at påbegynde din 48 timers afspilningsperiode. Læs mere om leje og køb af film og serier, og se mange flere spændende filmtitler i vores oversigt over alle film.

Filmserier og tv-serier på udsalg

Vi holder løbende udsalg på nogle af verdens bedste tv-serier og filmserier – film, som har trukket et stort nok publikum til at blive forlænget med en række opfølgere. Blandt de største succeser finder du alt fra science fiction-titler som Star Wars, Alien og Terminator til børnevenlige animationsfilm som sagaen om jordegernet Alvin.

Med vores nedsatte priser på udvalgte filmserier kan du få en fænomenal oplevelse, der strækker sig over flere film, til en fænomenal pris. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af billige film og filmserier på udsalg – vi garanterer, at du blandt vores film på tilbud kan finde netop den film, der sætter prikken over i’et på din dag. Husk, at alle priser er fri for abonnementer og bindende aftaler – du betaler med andre ord kun for de film, du ser.