Browseren du anvender understøtter desværre ikke afspilning af film. Vi anbefaler, at du henter Google Chrome eller Microsoft Edge.
Stop navigation  

Tidsrejsen

Sæson 1
24 afsnit
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

Handling:
Videnskabspigen Sofies største ønske er, at hendes mor og far finder sammen igen, så de kan fejre jul sammen som de plejer. Men hvordan får man to mennesker, der er vokset fra hinanden til at elske hinanden igen? Sofies opfinder-farfar giver hende en gyro. Hvis Sofie kan få opfindelsen til at virke, kan den bøje tid og sted - som en tidsmaskine!
Ned til: Køb 99,-

Pris som konfigureret: 99 ,-

1: Blind date

Sofies største ønske er, at hendes mor og far finder sammen, da hun den første december får en gyro, hun skal lave færdig for sin opfinder-farfar. Hvis Sofie får opfindelsen til at virke, kan det blive til en tidsmaskine, og mens hun arbejder på gyroen, bliver hun opsøgt af Dixie, den nye dreng i klassen, der tilsyneladende ved alt muligt om Sofie. Alt muligt, som han umuligt kan vide.

2: Hvem er Dixie?

Sofie har opdaget, at Dixie pludselig er på et videoklip på hendes iPad. Klippet er fra sidste juleaften, og Dixie har aldrig været på det klip før nu! Sofie vil finde ud af hvem Dixie er, men bliver samtidig nødt til at beslutte, hvor hun vil holde juleaften, inden hendes far falder i armene på den nye nabo. Sofie følger efter Dixie, og det viser sig, at han skjuler en stor hemmelighed.

3: Kærlighed på formel

Sofie får en ide til hvordan hun kan få sin mor og far sammen igen. Hun beslutter sig for, at lave et videnskabeligt forsøg, som skal gøre dem forelsket i hinanden igen. Hun tager imod Dixies tilbud om, at hjælpe til at prøve forsøget af på nogle klassekammerater først, men det viser sig, at der er nogen efter Dixie.

4: Tiden står stille

Sofie arbejder på gyroen, og pludselig sker der noget meget mærkeligt, da hun kobler den til et underligt batteri, som hun har fået af Dixie, der også viser sig at være på flugt fra to hemmelige agenter fra fremtiden! Da Sofie opsøger Dixie for at finde ud af hvad der foregår, gør hun en meget ubehagelig opdagelse.

5: Fanvæg

Sofie har opdaget, at Dixie har en optegnelse, og billeder af hele hendes liv i sit skur på havnen. Sofie forsøger at overbevise alt og alle om, at der er noget helt galt med Dixie, der ved ting om Sofie, som han umuligt kan vide. Dixie bliver nødt til tage grove metoder i brug, for at fjerne anklagen, og rette den mod Sofie selv.

6: Da far var dreng

Sofie har besluttet sig for at opsøge Dixie, og finde ud af, hvad det er han vil hende. Men de hemmelige agenter er lige i hælene, og Sofie bliver nødt til at stikke af sammen med Dixie, og de kommer ud på en rejse, som hun ikke i sin vildeste fantasi havde forstillet sig.

7: Sølvræven

Sofie og Dixie er havnet i 1984, og kan ikke komme tilbage til nutiden, fordi gyroen er løbet tør for brændstof. Dixie er såret, og Sofie tvinger ham til at fortælle hvor han kommer fra. Dixie fortæller historien om hvordan han mødte Sølvræven i 2044, og fik fat på tidsmaskinen, og Dixie fortæller også noget meget overraskende om Sofies fremtid.

8: Jeg hedder Sofie, farfar

Sofie og Dixie har brug for hjælp til at få gyroen til at virke, så Sofie kan komme tilbage til 2014. Sofie beslutter sig for, at opsøge sin farfar som ung. Han er den eneste der kan hjælpe dem. Undervejs møder Sofie sin 13-årige mor og far, der ikke er blevet kærester endnu.

9: Måneskin

Sofie og hendes unge farfar har fundet ud af, at gyroen har brug for et sjældent mineral som brændstof. Et mineral som findes i en halskæde, som Sofies mor har fået af Sofies mormor som ung. Sofie har aldrig mødt sin mormor, og Sofie og Dixie beslutter sig for at opsøge hende og stjæle halskæden, mens Sofie får lagt sit horoskop af mormoren, der kalder sig Måneskin.

10: Sneboldeffekten

Sofie kommer til at bryde ind i sin fars tidslinje, så han pludselig får øjnene op for en anden pige end Sofies mor. Sofie og Dixie bliver nødt til at få rettet op på begivenhederne, inden de vender tilbage til 2014. Imens hjælper Sofies unge farfar dem til at få gyroen til at virke igen.

11: Lucia

Sofies farfar har fundet ud af at gyroen mangler nitroglycerin, og det findes i skolens aflåste fysiklokale. Sofie og Dixie skal skaffe det, mens der er Luciaoptog på skolen, og Sofies mor skal gå Luciabrud. Sofie forsøger, i håb om at bringe forældrene sammen i 2014, at få sin far til at se optoget, i stedet for at gå til optagelse i bandet. Samtidig er agenterne kommet på sporet af Sofie og Dixie.

12: Har vi hund?

Sofie og Dixie undslap agenterne i 1984, og vender tilbage til 2014. Til Sofies store glæde, er hun lykkedes med at bringe sin mor og far sammen igen. De er aldrig blevet skilt. Men langsomt går det op for Sofie, at ikke alt er som hun havde håbet på. Det viser sig, at Sofies indgriben i sin mor og fars barndom, har fået katastrofale konsekvenser i nutiden.

13: Askesky

Sofies mor og far har aldrig fået Sofies lillebror Birk, efter at Sofie ændrede på forældrenes tidslinje i 1984. Og da gyroen samtidig er brudt sammen, efter sidste tidsrejse, har Sofie og Dixie travlt med at få den fikset, og komme tilbage til 1984, for at få rettet op på den katastrofe de har skabt. En plan der bliver forkludret, da det viser sig, at Sofies nye forældre har lagt andre planer for julen.

14: På flugt

De hemmelige agenter har lokaliseret Sofie og Dixie, og er ved at gribe Dixie på fast gerning, så Sofie og Dixie gemmer sig på et gammelt skjulested, indtil de får gyroen til at virke. Mens de venter, er katastrofens omfang ved at gå op for Sofie, og Dixie og hende, kommer tættere på hinanden. Men agenterne er lige i hælene på dem, så Dixie bliver nødt til at træffe en skæbnesvanger beslutning.

15: Se dig aldrig tilbage

Sofie er blevet efterladt i 2014, og alt virker håbløst for hende, mens Dixie rejser til år 2044, for at opsøge Sølvræven for et godt råd. Problemet er blot, at Sølvræven befinder sig det eneste sted Dixie ikke bør komme i nærheden af: celleafsnittet i Tempus´ hovedkvarter. Heldigvis har Dixie en gammel ven, der kan hjælpe ham med at snige sig ind.

16: Husarrest

Dixie er vendt tilbage, da Sofie vågner fra et mareridt. Hun beslutter, at tage imod Dixies hjælp, til at få lillebror Birk tilbage, selvom hun føler sig svigtet efter at Dixie stak af med gyroen. Men inden Dixie når at forklare, hvorfor han stak af, sætter Sofies nye far tyverialarmer op i hele huset, så ingen kan komme ubemærket ind eller ud. Sofie bliver nødt til, at tage fløjlshandskerne af for at slippe væk.

17: Dig & mig

Sofie og Dixie, der er kommet til 1984, skal forsøge at få Sofies 13-årige far, til at genoptage den musikkarriere som han ved Sofies mellemkomst droppede, sidst de var i 80´erne. Med det resultat, at Sofies forældre, i nutiden, har ændret fuldstændig karakter, og aldrig har fået Sofies lillebror! Det er i aften, den skæbnesvangre aften, hvor Sofie skal have sin far til at opføre sit hit ved julekoncerten.

18: Stjernetegn

Efter at have fået rettet op på sin fars tidslinje, ved at få ham til at spille i bandet igen, er det tid til at få Sofies mor til at genoptage sin tro på stjernetegn. Sofie og Dixie laver, sammen med Sofies unge farfar, et falsk horoskop, der skal overbevise Sofies unge mor om stjernetegnenes troværdighed. Planen kører fuldstændigt af sporet, og Sofies mor og mormor, tror de ved hvem Sofie er.

19: Guds anden søn

"I 2014 er Sofies lillebror Birk tilbage, og Sofies mor og far er skilt igen, men der går ikke lang tid før Sofie og Dixie opdager, at der er noget helt galt i byen. Nogen har stjålet Sofies lokalhistoriske bog da de var i 1984, og været i stand til at ""forudsige"" byens fremtid, så en falsk vækkelsesprædikant, som Sofie kender alt for godt, holder nu hele byen i et jerngreb. "

20: Ragnarok

Sofie, Dixie og Sofies familie, har besluttet at vælte Ragnar, som styrer byen med sine falske profetier, og nu vil have alle byens huse. Og de har travlt, for Ragnar har også fået fat på gyroen og ATV´en, og det er kun et spørgsmål om tid, inden han får den til at virke. Og hvis Ragnar kan rejse frem og tilbage i tiden, kan han komme med endnu flere profetier - og næste gang nøjes han ikke kun med byen.

21: Jeg er ikke din søster

Sofie og Dixie har fået ryddet op i det kaos de har skabt i historien, og i Sofies familie, og det er tid til afsked. Det er svært efter at de har fået så mange følelser for hinanden, men da de endelig har sagt farvel, sker der noget katastrofalt. De hemmelige agenter dukker op, og de er ikke alene. Chefen for Tempus er med, og fortæller noget, som Sofie har mere end svært ved at tro på.

22: Frit fald

Efter at være kommet sig over chokket, over hvem Sofie er i fremtiden, beslutter Sofie sig for at udfordre sin skæbne, og rejse ud i fremtiden, og befri Dixie fra et liv i fangeskab. Problemet er blot, at Sofie og hendes farfar mangler ATV´en, der kan bringe gyroen op i fart, og skabe tidspringet ind i tidsportalen, så Sofie må finde en hasarderet løsning, hvor hun sætter sit eget liv på spil.

23: Fanget i fremtiden

Sofie er kommet til år 2044 for at befri Dixie, der befinder sig i celleafsnittet i Tempus´ hovedkvarter sammen med Sølvræven, inden han skal fragtes til en lukket institution. Sofie kaster sig ud i en farefuld færd, i et af de fattige kvarterer i fremtiden, hvor hun møder nogle af Dixies gamle venner der kan hjælpe hende. Da Sofie, med sin snarrådighed, endelig finder frem til Dixie, klapper fælden.

24: En ny tid

Sofie er endt på Agent Sorts kontor, Dixie er på vej til at blive sendt væk, og situationen bliver endnu værre, da Agent Sort lokker Sofie ind i en hukommelsesscanner. I en højdramatisk afslutning, skal Sofie kæmpe mod Agent Sort, og sig selv, om hvem hun bliver i fremtiden. Sofie ender tilbage juleaften med sin familie, sådan som hun altid har ønsket sig det, bortset fra at Dixie mangler.

Bedømmelser
Brugernes vurdering:

Venligst log ind eller opret en BLOCKBUSTER profil for at skrive bedømmelser. Log ind eller registrer